Uit het bericht:

"AtéCé is al 43 jaar producent van onder andere perschemicaliën, dispersie- & UV lakken en is Europees marktleider in het confectioneren van rubberdoeken en wasdoekrollen", zegt Igepa CEO Dirk Salens. "Op de Nederlandse markt is AtéCé als leverancier van offsetplaten en een compleet programma grafische supplies zeer succesvol. Ook op de exportmarkt groeit AtéCé jaar op jaar en levert naar meer dan 80 landen wereldwijd."

"AtéCé is voor ons dé partner die ons op onze lokale BeLux markt verder kan helpen', vervolgt Serge De Crits, Sales Director Graphical Communication bij Igepa Belux. 'Er komt bij het leveren van grafische verbruiksmaterialen meer kijken, dan je in eerste instantie zou denken, is onze ervaring. AtéCé beschikt op dat gebied over alle productkennis en technische specialisten, die dagelijks bij drukkerijen op de vloer komen. Dat zijn belangrijke pijlers in onze joint venture. Daar kunnen wij voor onze klanten volledig een beroep op doen. Bovendien heeft AtéCé een compleet productgamma aan grafische verbruiksmaterialen. Dat bevat alles dat nodig is om kwaliteitsdrukwerk te maken."

Bert Schelhaas, managing director van AtéCé Graphic Products: "Dat is precies het uitgangspunt om van onze joint venture een succes te maken. Onze kennis en praktijkervaring zijn daarin een belangrijke toegevoegde waarde. Wij gaan Igepa en haar klanten ondersteunen om onze grafische kwaliteitsproducten optimaal in te zetten. Igepa is de marktleider van de Belgische grafische industrie. We gaan onze sterke punten combineren met Igepa's commerciële en logistieke slagkracht."

"Dat betekent dat de rechtstreekse verkoopactiviteiten van AtéCé worden overgedragen aan Igepa Belux', vult Remco Smit, verkoopdirecteur Benelux van AtéCé aan. 'Dat doen we als één team waarin klantcontacten en productkennis hand in hand gaan. Zodoende maken we optimaal gebruik van elkaars sterktes. Daar gaan de klanten van Igepa gegarandeerd hun voordeel mee doen."

Dirk Salens tenslotte: "Wij hebben veel vertrouwen in deze nieuwe joint venture en zijn ervan overtuigd dat wij daardoor onze grafische klanten nog beter kunnen bedienen!"

Uit het bericht:"AtéCé is al 43 jaar producent van onder andere perschemicaliën, dispersie- & UV lakken en is Europees marktleider in het confectioneren van rubberdoeken en wasdoekrollen", zegt Igepa CEO Dirk Salens. "Op de Nederlandse markt is AtéCé als leverancier van offsetplaten en een compleet programma grafische supplies zeer succesvol. Ook op de exportmarkt groeit AtéCé jaar op jaar en levert naar meer dan 80 landen wereldwijd.""AtéCé is voor ons dé partner die ons op onze lokale BeLux markt verder kan helpen', vervolgt Serge De Crits, Sales Director Graphical Communication bij Igepa Belux. 'Er komt bij het leveren van grafische verbruiksmaterialen meer kijken, dan je in eerste instantie zou denken, is onze ervaring. AtéCé beschikt op dat gebied over alle productkennis en technische specialisten, die dagelijks bij drukkerijen op de vloer komen. Dat zijn belangrijke pijlers in onze joint venture. Daar kunnen wij voor onze klanten volledig een beroep op doen. Bovendien heeft AtéCé een compleet productgamma aan grafische verbruiksmaterialen. Dat bevat alles dat nodig is om kwaliteitsdrukwerk te maken."Bert Schelhaas, managing director van AtéCé Graphic Products: "Dat is precies het uitgangspunt om van onze joint venture een succes te maken. Onze kennis en praktijkervaring zijn daarin een belangrijke toegevoegde waarde. Wij gaan Igepa en haar klanten ondersteunen om onze grafische kwaliteitsproducten optimaal in te zetten. Igepa is de marktleider van de Belgische grafische industrie. We gaan onze sterke punten combineren met Igepa's commerciële en logistieke slagkracht.""Dat betekent dat de rechtstreekse verkoopactiviteiten van AtéCé worden overgedragen aan Igepa Belux', vult Remco Smit, verkoopdirecteur Benelux van AtéCé aan. 'Dat doen we als één team waarin klantcontacten en productkennis hand in hand gaan. Zodoende maken we optimaal gebruik van elkaars sterktes. Daar gaan de klanten van Igepa gegarandeerd hun voordeel mee doen."Dirk Salens tenslotte: "Wij hebben veel vertrouwen in deze nieuwe joint venture en zijn ervan overtuigd dat wij daardoor onze grafische klanten nog beter kunnen bedienen!"