Pantoon heeft in de voorbije jaren een sterk innovatieve koers gevaren, ook met vele toepassingen buiten de traditionele 'Outdoor' markten, zoals Interieur, Decoratie en Industrie.

Benes+ is steeds een vaste waarde in het Belgische landschap gebleven met een veelzijdig aanbod van print- en print & cut-oplossingen en diverse afwerkingssystemen.

Beide bedrijven hebben een ruim programma van machines, printmaterialen en snijfolies en besteden veel aandacht aan de dienst-na-verkoop.

Ghislain Borremans van Benes + komt het managementteam van Pantoon versterken.

De samenwerking heeft als voornaamste doel de aanwezigheid in de markt, zowel in Vlaanderen als in Wallonië, aanzienlijk te versterken.

Pantoon heeft in de voorbije jaren een sterk innovatieve koers gevaren, ook met vele toepassingen buiten de traditionele 'Outdoor' markten, zoals Interieur, Decoratie en Industrie. Benes+ is steeds een vaste waarde in het Belgische landschap gebleven met een veelzijdig aanbod van print- en print & cut-oplossingen en diverse afwerkingssystemen. Beide bedrijven hebben een ruim programma van machines, printmaterialen en snijfolies en besteden veel aandacht aan de dienst-na-verkoop. Ghislain Borremans van Benes + komt het managementteam van Pantoon versterken. De samenwerking heeft als voornaamste doel de aanwezigheid in de markt, zowel in Vlaanderen als in Wallonië, aanzienlijk te versterken.