Twee belangrijke vakbeurzen in de wereld van verpakking en etiketten vinden eind september in Europa plaats. Van 29 september tot 2 oktober is er Labelexpo in Brussel, en van 29 september tot 1 oktober FachPack in Nuremberg, Duitsland. Sappi zal op beide vakbeurzen aanwezig zijn. Het gaat voor de eerste maal naar Labelexpo. Voorts gaat Sappi zijn positie op de Amerikaanse markt verder uitbouwen en daarom neemt het bedrijf ook deel aan Pack Expo, dat van 28 tot 30 september in Las Vegas wordt georganiseerd.

Met de modernisering van de PM2 (papiermachine 2) in Alfeld, in 2014, kan de fabriek nu een breder scala van speciale papieren in hogere volumes produceren.

Op Labelexpo toont Sappi Speciality Papers zijn gamma siliconenpapier Algro Sol, waarin veel minder siliconen zijn verwerkt. Tevens zal Sappi zijn aanbod van natlijm etikettenpapieren presenteren voor een hoogwaardige drukkwaliteit en visuele uitstraling.

Op FachPack stelt Sappi Speciality Papers innovatieve oplossingen voor, die bestemd zijn voor flexibele verpakkingen, massieve verpakkingen en topliner. FachPack betekent ook het publieke debuut van atelier, een nieuw FBB-karton voor vouwdozen.

Twee belangrijke vakbeurzen in de wereld van verpakking en etiketten vinden eind september in Europa plaats. Van 29 september tot 2 oktober is er Labelexpo in Brussel, en van 29 september tot 1 oktober FachPack in Nuremberg, Duitsland. Sappi zal op beide vakbeurzen aanwezig zijn. Het gaat voor de eerste maal naar Labelexpo. Voorts gaat Sappi zijn positie op de Amerikaanse markt verder uitbouwen en daarom neemt het bedrijf ook deel aan Pack Expo, dat van 28 tot 30 september in Las Vegas wordt georganiseerd.Met de modernisering van de PM2 (papiermachine 2) in Alfeld, in 2014, kan de fabriek nu een breder scala van speciale papieren in hogere volumes produceren. Op Labelexpo toont Sappi Speciality Papers zijn gamma siliconenpapier Algro Sol, waarin veel minder siliconen zijn verwerkt. Tevens zal Sappi zijn aanbod van natlijm etikettenpapieren presenteren voor een hoogwaardige drukkwaliteit en visuele uitstraling.Op FachPack stelt Sappi Speciality Papers innovatieve oplossingen voor, die bestemd zijn voor flexibele verpakkingen, massieve verpakkingen en topliner. FachPack betekent ook het publieke debuut van atelier, een nieuw FBB-karton voor vouwdozen.