Het terrein van 450 m² was aan de vooravond van het toernooi geïnstalleerd door het signbedrijf System Line, een van de grootste installateurs van reclame in de luchthaven. Het bedrijf wilde op zijn manier de Nederlandse supporters groeten. Het terrein dat uit de zelfklevende film 3M Scotchcal IJ25 en de beschermfilm 3M Scotchcal 3649 bestaat, was strategisch geplaatst tussen gates D2 en D5, de instapplaatsen voor de supporters op weg naar Polen of Oekraïne. System Line heeft het hele beheer van het project, van de productie tot de montage, op zich genomen. Het terrein in de transitzone van de luchthaven moest overigens 's nachts gelegd worden.

Sinds vorige week zijn er al duizenden passagiers langs Schiphol gepasseerd. De Nederlandse spelers die na hun teleurstellende prestatie weer thuis zijn, zijn bij de laatste passagiers die het terrein betreden hebben. De vicewereldkampioen had wellicht de voorkeur gegeven aan een iets discretere uitgang.

Het terrein van 450 m² was aan de vooravond van het toernooi geïnstalleerd door het signbedrijf System Line, een van de grootste installateurs van reclame in de luchthaven. Het bedrijf wilde op zijn manier de Nederlandse supporters groeten. Het terrein dat uit de zelfklevende film 3M Scotchcal IJ25 en de beschermfilm 3M Scotchcal 3649 bestaat, was strategisch geplaatst tussen gates D2 en D5, de instapplaatsen voor de supporters op weg naar Polen of Oekraïne. System Line heeft het hele beheer van het project, van de productie tot de montage, op zich genomen. Het terrein in de transitzone van de luchthaven moest overigens 's nachts gelegd worden.Sinds vorige week zijn er al duizenden passagiers langs Schiphol gepasseerd. De Nederlandse spelers die na hun teleurstellende prestatie weer thuis zijn, zijn bij de laatste passagiers die het terrein betreden hebben. De vicewereldkampioen had wellicht de voorkeur gegeven aan een iets discretere uitgang.