Met de nieuwe persen introduceert Scodix ook de MLE-technologie (Multi-layer Enhancement) die kan ingezet worden op ongestreken papier.

"De sleutel tot Scodix MLE is het vermogen om meerdere Scodix-lagen in één keer aan te brengen", stelt het bedrijf. Voor ongestreken papier fungeert de eerste laag als een selectieve microcoatingprimer vóór Scodix Foil of Scodix Sense. Met deze technologie om lagen toe te voegen zijn ook braille- of kristaleffecten mogelijk.

De Scodix Ultra 2500 SHD pers voor het B2-formaat zal te zien zijn op Drupa.

AI-technologie

Daarnaast introduceert Scodix ook AI-technologie voor het automatiseren van digitale veredeling. "Op basis van databases met Scodix veredelde pagina's, stelt de technologie intelligente, bewezen ontwerpopties voor, terwijl het ook gegevens verstrekt over de kosten per pagina", duidt de machinefabrikant.

Volgens Eli Grinberg, CEO en medeoprichter van Scodix, heeft het bedrijf momenteel meer dan 400 installaties wereldwijd, waarvan 151 in de EMEA-regio, 139 in Noord-Amerika en 111 in Azië.

De Scodix Ultra 6500 SHD-pers is geschikt voor het B1-formaat.
Met de nieuwe persen introduceert Scodix ook de MLE-technologie (Multi-layer Enhancement) die kan ingezet worden op ongestreken papier."De sleutel tot Scodix MLE is het vermogen om meerdere Scodix-lagen in één keer aan te brengen", stelt het bedrijf. Voor ongestreken papier fungeert de eerste laag als een selectieve microcoatingprimer vóór Scodix Foil of Scodix Sense. Met deze technologie om lagen toe te voegen zijn ook braille- of kristaleffecten mogelijk. Daarnaast introduceert Scodix ook AI-technologie voor het automatiseren van digitale veredeling. "Op basis van databases met Scodix veredelde pagina's, stelt de technologie intelligente, bewezen ontwerpopties voor, terwijl het ook gegevens verstrekt over de kosten per pagina", duidt de machinefabrikant.Volgens Eli Grinberg, CEO en medeoprichter van Scodix, heeft het bedrijf momenteel meer dan 400 installaties wereldwijd, waarvan 151 in de EMEA-regio, 139 in Noord-Amerika en 111 in Azië.