Scodix, de Israëlische producent van digitale veredelingspersen, maakte bekend dat het bedrijf deelneemt aan Luxe Pack Monaco, de vakbeurs voor luxeverpakkingen die in het Grimaldi Forum plaatsvindt. Bedoeling van die stap is "de merken te helpen, niet alleen om hun doelstellingen op het vlak van duurzaamheid te bereiken, maar ook om hun klanten een luxueuze verpakkingservaring te bieden".

Levenscyclusanalyse

In Monaco zal Scodix zijn realisaties en certificaties voor recycleerbare veredelingstechnieken die geen hindernis vormen om de drager weer tot pulp te verwerken, voorstellen. Daarnaast krijgen bezoekers ook een analyse van de levenscyclus van het Scodix-procedé in vergelijking met de traditionele procedés.

"De tentoongestelde productstalen vormen een overtuigende demonstratie van de opmerkelijke afwerkingsmogelijkheden van Scodix", onderstreept Mark Nixon, vice president van Scodix en bevoegd voor de internationale verkoop en marketing. "Scodix zal ook de belangrijke ecologische voordelen van zijn procedé aantonen, meer bepaald de indrukwekkende daling met 85 procent van de CO2-emissies, de daling met bijna 85 procent in het verbruik van fossiele brandstoffen en het 80 procent lagere waterverbruik - telkens per B1-vel bij oplagen van 1 tot 100.000 vellen."

Scodix, de Israëlische producent van digitale veredelingspersen, maakte bekend dat het bedrijf deelneemt aan Luxe Pack Monaco, de vakbeurs voor luxeverpakkingen die in het Grimaldi Forum plaatsvindt. Bedoeling van die stap is "de merken te helpen, niet alleen om hun doelstellingen op het vlak van duurzaamheid te bereiken, maar ook om hun klanten een luxueuze verpakkingservaring te bieden".In Monaco zal Scodix zijn realisaties en certificaties voor recycleerbare veredelingstechnieken die geen hindernis vormen om de drager weer tot pulp te verwerken, voorstellen. Daarnaast krijgen bezoekers ook een analyse van de levenscyclus van het Scodix-procedé in vergelijking met de traditionele procedés."De tentoongestelde productstalen vormen een overtuigende demonstratie van de opmerkelijke afwerkingsmogelijkheden van Scodix", onderstreept Mark Nixon, vice president van Scodix en bevoegd voor de internationale verkoop en marketing. "Scodix zal ook de belangrijke ecologische voordelen van zijn procedé aantonen, meer bepaald de indrukwekkende daling met 85 procent van de CO2-emissies, de daling met bijna 85 procent in het verbruik van fossiele brandstoffen en het 80 procent lagere waterverbruik - telkens per B1-vel bij oplagen van 1 tot 100.000 vellen."