"Scodix is een prachtige aanvulling op het leveringsprogramma van Graphicdeal, want daarnaast leveren wij ook CTP offsetplaten", zegt Patrick Kleijer, oprichter en directeur van Graphicdeal. "Scodix heeft bij verschillende commerciële en verpakkingsdrukkers in Nederland en België de afgelopen jaren nieuwe veredelingssystemen geïnstalleerd, voor zowel digitaal alsook in offset geproduceerd drukwerk."

Patrick Kleijer is gepokt en gemazeld in de grafische sector. Eerder in zijn loopbaan was hij onder meer als accountmanager verantwoordelijk voor de verkoop van offsetpersen, CTP-systemen, supplies en ook de digitale drukwerkveredelingsoplossingen van Scodix. Kleijer werkt samen met een team zelfstandigen in Nederland en België.

"Scodix is een prachtige aanvulling op het leveringsprogramma van Graphicdeal, want daarnaast leveren wij ook CTP offsetplaten", zegt Patrick Kleijer, oprichter en directeur van Graphicdeal. "Scodix heeft bij verschillende commerciële en verpakkingsdrukkers in Nederland en België de afgelopen jaren nieuwe veredelingssystemen geïnstalleerd, voor zowel digitaal alsook in offset geproduceerd drukwerk."Patrick Kleijer is gepokt en gemazeld in de grafische sector. Eerder in zijn loopbaan was hij onder meer als accountmanager verantwoordelijk voor de verkoop van offsetpersen, CTP-systemen, supplies en ook de digitale drukwerkveredelingsoplossingen van Scodix. Kleijer werkt samen met een team zelfstandigen in Nederland en België.