Juan Cano zal de drie belangrijkste productreeksen van SCREEN promoten: de Truepress JET voor commercieel drukwerk, de Truepress LABEL voor etiketten en de Truepress PAC voor verpakkingstoepassingen.

Cano zal zijn nieuwe rol combineren met de functie van Business Development director voor flexibele verpakkingen die hij sinds 2020 bekleedt.

"Ik ben vereerd om de extra rol van marketing director op me te nemen in een tijd waarin SCREEN niet alleen een sterke groei laat zien in zijn kernmarkten, maar ook doorbreekt in nieuwe markten, zoals verpakkingen", stelt Juan Cano.

Juan Cano zal de drie belangrijkste productreeksen van SCREEN promoten: de Truepress JET voor commercieel drukwerk, de Truepress LABEL voor etiketten en de Truepress PAC voor verpakkingstoepassingen.Cano zal zijn nieuwe rol combineren met de functie van Business Development director voor flexibele verpakkingen die hij sinds 2020 bekleedt."Ik ben vereerd om de extra rol van marketing director op me te nemen in een tijd waarin SCREEN niet alleen een sterke groei laat zien in zijn kernmarkten, maar ook doorbreekt in nieuwe markten, zoals verpakkingen", stelt Juan Cano.