Dankzij dit partnership beschikt de MIS/ERP-software van Dataline over een functie om de etikettenpersen van SCREEN binnen het kader van een geautomatiseerd en geïntegreerd printproces te beheren. Dat MIS/ERP-systeem verbindt alle stappen van het productieproces, van de berekening van het bestek over het voorraadbeheer en de eigenlijke productie tot de logistieke planning en de financiën.

"De software MultiPress bezorgt de drukker drukklare bestanden, compleet met alle technische informatie", legt Christoph Krohn uit, productdirecteur bij Dataline Solutions. "Dat omvat de bestanden volgens inlegschema, het aantal vellen, de kleuren en de specificatie van de drager. De operator moet alleen maar op de startknop duwen om met het drukken te beginnen."

Eerste integratie in België

Het partnership werd afgesloten in samenwerking met de Belgische drukkerij Drukservice Impressa die vorig jaar een etikettenpers SCREEN Truepress Jet L350UV SAI S installeerde. Drukservice Impressa wendde zich tot Dataline om zijn bestaande MultiPress-configuratie uit te breiden met de modules voor de productie van zelfklevende etiketten. Op die manier kan de drukkerij alle digitale printers met dezelfde workflow aansturen, vanuit één enkele MultiPress-configuratie.

"De SCREEN Truepress Jet L350 SAI S stelt ons in staat om snel kleine oplagen te produceren, wat voor onze klanten van levensbelang is, en tegelijk toch een hoge kwaliteit en consistente kleuren te kunnen leveren. De producten van Dataline Solutions helpen ons om het meeste uit onze uitrusting en processen te halen", aldus Tom Bongaerts, de algemeen directeur van Impressa.

Dankzij dit partnership beschikt de MIS/ERP-software van Dataline over een functie om de etikettenpersen van SCREEN binnen het kader van een geautomatiseerd en geïntegreerd printproces te beheren. Dat MIS/ERP-systeem verbindt alle stappen van het productieproces, van de berekening van het bestek over het voorraadbeheer en de eigenlijke productie tot de logistieke planning en de financiën."De software MultiPress bezorgt de drukker drukklare bestanden, compleet met alle technische informatie", legt Christoph Krohn uit, productdirecteur bij Dataline Solutions. "Dat omvat de bestanden volgens inlegschema, het aantal vellen, de kleuren en de specificatie van de drager. De operator moet alleen maar op de startknop duwen om met het drukken te beginnen."Het partnership werd afgesloten in samenwerking met de Belgische drukkerij Drukservice Impressa die vorig jaar een etikettenpers SCREEN Truepress Jet L350UV SAI S installeerde. Drukservice Impressa wendde zich tot Dataline om zijn bestaande MultiPress-configuratie uit te breiden met de modules voor de productie van zelfklevende etiketten. Op die manier kan de drukkerij alle digitale printers met dezelfde workflow aansturen, vanuit één enkele MultiPress-configuratie."De SCREEN Truepress Jet L350 SAI S stelt ons in staat om snel kleine oplagen te produceren, wat voor onze klanten van levensbelang is, en tegelijk toch een hoge kwaliteit en consistente kleuren te kunnen leveren. De producten van Dataline Solutions helpen ons om het meeste uit onze uitrusting en processen te halen", aldus Tom Bongaerts, de algemeen directeur van Impressa.