De eerste Truepress LABEL 350UV SAI werd in december 2020 verkocht aan de Italiaanse drukkerij Grafiche Pradella. Drie jaar later werd de honderdste SAI-machine ook in Italië verkocht. Impronta Digitale investeerde in een 5-kleuren pers voor zijn groeiende labelbusiness. Sinds het bereiken van de mijlpaal verkocht Screen bijkomende machines in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Afrika, Turkije en andere Europese landen, meldt het bedrijf.

Veelzijdig en robuust

De Truepress LABEL 350UV SAI-printer biedt volgens Carlo Sammarco, business development director Screen Europe, een zeer hoge uptime. "Het is een betrouwbare machine die niet veel onderhoud vereist, veelzijdig en robuust is, en zowel goed presteert als stand-alone pers of als onderdeel van een geavanceerde productielijn in een geïntegreerd systeem."

De machine print op substraatbreedtes tot 350 mm met een printsnelheid van maximaal 60 meter per minuut.

De eerste Truepress LABEL 350UV SAI werd in december 2020 verkocht aan de Italiaanse drukkerij Grafiche Pradella. Drie jaar later werd de honderdste SAI-machine ook in Italië verkocht. Impronta Digitale investeerde in een 5-kleuren pers voor zijn groeiende labelbusiness. Sinds het bereiken van de mijlpaal verkocht Screen bijkomende machines in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Afrika, Turkije en andere Europese landen, meldt het bedrijf.De Truepress LABEL 350UV SAI-printer biedt volgens Carlo Sammarco, business development director Screen Europe, een zeer hoge uptime. "Het is een betrouwbare machine die niet veel onderhoud vereist, veelzijdig en robuust is, en zowel goed presteert als stand-alone pers of als onderdeel van een geavanceerde productielijn in een geïntegreerd systeem."De machine print op substraatbreedtes tot 350 mm met een printsnelheid van maximaal 60 meter per minuut.