Screen heeft een digitale primeroptie ontwikkeld voor de Truepress Label 350UV SAI S om de mogelijkheden van UV-inkjetprinten op het vlak van printkwaliteit, hechting en duurzaamheid te verbeteren.

De optie maakt gebruik van de extra ruimte in de labelpers om een inline inkjet-primerunit te installeren.

De unit kan automatisch een primerlaag genereren op basis van de printgegevens. De inkt kan in sommige gevallen als een vernis worden gebruikt, wat extra toegevoegde waarde oplevert.

Kunio Muraji, de nieuwe COO van GGS

Screen neemt CGS over

Screen Graphic Solutions heeft CGS ORIS overgenomen. Het Duitse bedrijf, opgericht in 1985, is actief in de ontwikkeling en verkoop van software voor kleurtechnologie. Na de overname is Kunio Muraji aangesteld als de nieuwe COO van CGS. In de toekomst zal er gewerkt worden aan de integratie van de CGS-technologie met de color management systemen van de Truepress digitale inkjetpersen en workflowoplossingen van Screen (waaronder EQUIOS).

Screen heeft een digitale primeroptie ontwikkeld voor de Truepress Label 350UV SAI S om de mogelijkheden van UV-inkjetprinten op het vlak van printkwaliteit, hechting en duurzaamheid te verbeteren.De optie maakt gebruik van de extra ruimte in de labelpers om een inline inkjet-primerunit te installeren.De unit kan automatisch een primerlaag genereren op basis van de printgegevens. De inkt kan in sommige gevallen als een vernis worden gebruikt, wat extra toegevoegde waarde oplevert.