De TruepressJet L350 UV is een 350 mm brede inkjetmachine, die print aan een snelheid van 50 m per minuut. Dat betekent een productie van 16,1 m² per minuut. Ze is uitgerust met greyscale printkoppen waarmee kleine druppeltjes van 3 picoliter kunnen worden gespoten. Witte inkt is een optie en ook veiligheidsinkten komen eraan.

Nieuw is ook de TruepressJet W1632 UV vlakbed inkjetprinter, voor het beprinten van stijve materialen met een formaat tot 1600 x 3200 mm met 12 picoliter droplets. De machine produceert tot 94 m² per uur en heeft vier kleuren aan boord. De bijkomende kleuren licht cyaan en licht magenta zijn een optie.

De digitale B2-duplexpers TruepressJet SX die op de vorige drupa werd voorgesteld, is nu commercieel beschikbaar. De pers die 1600 vel per uur drukt, is geschikt voor het printen op karton tot 0,6 mm dik. Screen mikt met de pers duidelijk op het segment van het hoge kwaliteitsdrukwerk zoals gepersonaliseerde geschenkverpakkingen, oversized fotoboeken, enz.

Screen wil in 2014 de helft van zijn omzet uit zijn POD-business halen. De Japanse fabrikant heeft hierin veel expertise opgebouwd. Screen heeft in het marktsegment van de snelle inkjet productieprinters een marktaandeel van 50%. Het bouwt ondermeer de snelle InfoPrint-persen (vroeger van IBM) voor Ricoh. Het heeft ook meer dan 9000 Trueflow-gebruikers (de workflow van Screen), die in aanmerking kunnen komen voor POD-activiteiten.

De TruepressJet L350 UV is een 350 mm brede inkjetmachine, die print aan een snelheid van 50 m per minuut. Dat betekent een productie van 16,1 m² per minuut. Ze is uitgerust met greyscale printkoppen waarmee kleine druppeltjes van 3 picoliter kunnen worden gespoten. Witte inkt is een optie en ook veiligheidsinkten komen eraan.Nieuw is ook de TruepressJet W1632 UV vlakbed inkjetprinter, voor het beprinten van stijve materialen met een formaat tot 1600 x 3200 mm met 12 picoliter droplets. De machine produceert tot 94 m² per uur en heeft vier kleuren aan boord. De bijkomende kleuren licht cyaan en licht magenta zijn een optie.De digitale B2-duplexpers TruepressJet SX die op de vorige drupa werd voorgesteld, is nu commercieel beschikbaar. De pers die 1600 vel per uur drukt, is geschikt voor het printen op karton tot 0,6 mm dik. Screen mikt met de pers duidelijk op het segment van het hoge kwaliteitsdrukwerk zoals gepersonaliseerde geschenkverpakkingen, oversized fotoboeken, enz.Screen wil in 2014 de helft van zijn omzet uit zijn POD-business halen. De Japanse fabrikant heeft hierin veel expertise opgebouwd. Screen heeft in het marktsegment van de snelle inkjet productieprinters een marktaandeel van 50%. Het bouwt ondermeer de snelle InfoPrint-persen (vroeger van IBM) voor Ricoh. Het heeft ook meer dan 9000 Trueflow-gebruikers (de workflow van Screen), die in aanmerking kunnen komen voor POD-activiteiten.