Screen heeft een drukmodus voor wit met een hoge opaciteit op de markt gebracht die als optie beschikbaar is voor zijn inkjetetikettenpers, de Truepress Jet L350UV SAI S.

"Wanneer de witmodus op een transparante film of transparante etiketten gebruikt wordt, levert dat een wit op met een hogere opaciteit zodat de kleur van de fles of van de inhoud van de verpakking er niet doorheen schemert", legt de printerfabrikant uit.

"Dat helpt om een rijke verzadiging van de kleuren in stand te houden zodat hoogwaardige etiketten hun visuele aantrekkingskracht behouden."

Volgens de Japanse fabrikant komt deze nieuwe modus tegemoet aan de groeiende vraag naar digitaal gedrukte, hoogwaardige etiketten.

Screen heeft een drukmodus voor wit met een hoge opaciteit op de markt gebracht die als optie beschikbaar is voor zijn inkjetetikettenpers, de Truepress Jet L350UV SAI S. "Wanneer de witmodus op een transparante film of transparante etiketten gebruikt wordt, levert dat een wit op met een hogere opaciteit zodat de kleur van de fles of van de inhoud van de verpakking er niet doorheen schemert", legt de printerfabrikant uit. "Dat helpt om een rijke verzadiging van de kleuren in stand te houden zodat hoogwaardige etiketten hun visuele aantrekkingskracht behouden." Volgens de Japanse fabrikant komt deze nieuwe modus tegemoet aan de groeiende vraag naar digitaal gedrukte, hoogwaardige etiketten.