De PacJet FL830 zal worden gelanceerd omstreeks maart 2021. De inkjetpers kan media tot 830 millimeter breed beprinten aan snelheden tot 75 meter per minuut en aan een resolutie van 1.200 dpi. De pers spuit voedselveilige watergebaseerde CMYK en witte inkt. De fabrikant zegt dat de pers zeer geschikt is voor opdrachten van minder dan 4.000 lopende meter. Er kan geprint worden op zowel PET- als OPP-media. Aan uitbreiding met andere substraten wordt gewerkt.

Screen zegt dat de specificaties en het uiterlijk design van de inkjetpers van toepassing zijn op het ontwikkelingsmodel. Uitzicht en specificaties zijn onderhevig aan voortdurende verbeteringen.

De PacJet FL830 zal worden gelanceerd omstreeks maart 2021. De inkjetpers kan media tot 830 millimeter breed beprinten aan snelheden tot 75 meter per minuut en aan een resolutie van 1.200 dpi. De pers spuit voedselveilige watergebaseerde CMYK en witte inkt. De fabrikant zegt dat de pers zeer geschikt is voor opdrachten van minder dan 4.000 lopende meter. Er kan geprint worden op zowel PET- als OPP-media. Aan uitbreiding met andere substraten wordt gewerkt.Screen zegt dat de specificaties en het uiterlijk design van de inkjetpers van toepassing zijn op het ontwikkelingsmodel. Uitzicht en specificaties zijn onderhevig aan voortdurende verbeteringen.