Printerfabrikant Screen heeft samen met Kyocera Document Solutions de Truepress JET S320 ontwikkeld. Een prototype van de A3-inkjetprinter was vorige week te zien op de Printing United Expo in Atlanta (VS).

Volgens Screen kiezen commerciële drukkerijen en uitgeverijen steeds meer voor digitale druktechnologie. De fabrikant ziet een groeiende vraag naar een datagebaseerd aanbod en gepersonaliseerd marketingmateriaal. "Drukkerijen produceren alleen de noodzakelijke hoeveelheid wanneer dat nodig is, vaak met gerichte boodschappen", stelt Screen.

Naast de bestaande Truepress JET 520-serie inkjetpersen (met rollen) lanceert Screen nu de Truepress JET S320 A3-printer (vellen). Screen deed een beroep op de technische expertise in A3-productieprinters van Kyocera Document Solutions. De nieuwe inkjetprinter is ook uitgerust met de Truepress SC/SC+ inkttechnologie om te printen op standaard gecoate papiersoorten zonder de noodzaak van een coating of primer.

Printerfabrikant Screen heeft samen met Kyocera Document Solutions de Truepress JET S320 ontwikkeld. Een prototype van de A3-inkjetprinter was vorige week te zien op de Printing United Expo in Atlanta (VS).Volgens Screen kiezen commerciële drukkerijen en uitgeverijen steeds meer voor digitale druktechnologie. De fabrikant ziet een groeiende vraag naar een datagebaseerd aanbod en gepersonaliseerd marketingmateriaal. "Drukkerijen produceren alleen de noodzakelijke hoeveelheid wanneer dat nodig is, vaak met gerichte boodschappen", stelt Screen.Naast de bestaande Truepress JET 520-serie inkjetpersen (met rollen) lanceert Screen nu de Truepress JET S320 A3-printer (vellen). Screen deed een beroep op de technische expertise in A3-productieprinters van Kyocera Document Solutions. De nieuwe inkjetprinter is ook uitgerust met de Truepress SC/SC+ inkttechnologie om te printen op standaard gecoate papiersoorten zonder de noodzaak van een coating of primer.