Wegens de groeiende vraag naar veilige en duurzame verpakkingsoplossingen heeft SCREEN een digitale inkjetpers voor de sector van de soepele verpakkingen ontwikkeld. SCREEN heeft met de eisen van de klanten rekening gehouden om de Truepress PAC830F te optimaliseren. De nieuwe inkjetpers gebruikt inkten op waterbasis die geschikt zijn voor voedingsverpakkingen. De pers is uitgerust met een 100 procent digitale printmotor, met inktkanalen voor CMYK en witte, dikke inkt en kan tot 75 m/min bedrukken.

Kwaliteit en veiligheid

"We zijn verheugd om dit revolutionaire product eindelijk op de markt te kunnen brengen", zegt Yukiyoshi Tanaka, voorzitter en directeur van SCREEN. "Onze nieuwe digitale printer verandert de situatie in de sector van de soepele verpakkingen door een veilige, duurzame en bijzonder snelle oplossing te bieden die aan de groeiende vraag naar kwaliteit en veiligheid voor voedingsverpakkingen tegemoet komt. We zijn ervan overtuigd dat deze machine onze klanten in staat zal stellen om een lengte voorsprong te houden en om op hun beurt hun klanten de beste beschikbare verpakkingsoplossingen aan te bieden."

SCREEN is present op de internationale verpakkingsbeurs Interpack die tot 10 mei 2023 in Düsseldorf loopt. Het team experts van de printerfabrikant is ter plaatse om de technische voordelen van de nieuwe digitale inkjetpers Truepress PAC830F voor soepele verpakkingen toe te lichten - met stalen als bewijsmateriaal.

Op Interpack toont SCREEN zakjes die op de Truepress PAC830 F gedrukt werden.
Wegens de groeiende vraag naar veilige en duurzame verpakkingsoplossingen heeft SCREEN een digitale inkjetpers voor de sector van de soepele verpakkingen ontwikkeld. SCREEN heeft met de eisen van de klanten rekening gehouden om de Truepress PAC830F te optimaliseren. De nieuwe inkjetpers gebruikt inkten op waterbasis die geschikt zijn voor voedingsverpakkingen. De pers is uitgerust met een 100 procent digitale printmotor, met inktkanalen voor CMYK en witte, dikke inkt en kan tot 75 m/min bedrukken."We zijn verheugd om dit revolutionaire product eindelijk op de markt te kunnen brengen", zegt Yukiyoshi Tanaka, voorzitter en directeur van SCREEN. "Onze nieuwe digitale printer verandert de situatie in de sector van de soepele verpakkingen door een veilige, duurzame en bijzonder snelle oplossing te bieden die aan de groeiende vraag naar kwaliteit en veiligheid voor voedingsverpakkingen tegemoet komt. We zijn ervan overtuigd dat deze machine onze klanten in staat zal stellen om een lengte voorsprong te houden en om op hun beurt hun klanten de beste beschikbare verpakkingsoplossingen aan te bieden."SCREEN is present op de internationale verpakkingsbeurs Interpack die tot 10 mei 2023 in Düsseldorf loopt. Het team experts van de printerfabrikant is ter plaatse om de technische voordelen van de nieuwe digitale inkjetpers Truepress PAC830F voor soepele verpakkingen toe te lichten - met stalen als bewijsmateriaal.