De labelprinter werd voor het eerst onthuld in 2014, met de lancering van de Truepress Jet L350UV, gevolgd door latere modellen de Truepress Jet L350UV+, Truepress Jet L350UV+LM en de huidige Truepress Jet L350UV SAI S. De Truepress Jet L350UV SAI serie biedt printsnelheden tot 60 meter per minuut. Er kan gewerkt worden met zeven kleuren printkoppen met de optie voor een extra functionele inkt.

Snelheid en efficiëntie

"De pandemie heeft nog duidelijker gemaakt dat het printen van etiketten een 'essentiële activiteit' is", zegt Yukiyoshi Tanaka, de president van SCREEN Graphic Solutions Co., Ltd. "De verwachtingen voor digitaal printen nemen elk jaar toe. De behoefte aan contactloze, quasi automatische systemen en een tekort aan intermediaire materialen als gevolg van de verstoring van de supply chains hebben geleid tot een aanzienlijke herevaluatie van de snelheid en efficiëntie van printprocessen."

De labelprinter werd voor het eerst onthuld in 2014, met de lancering van de Truepress Jet L350UV, gevolgd door latere modellen de Truepress Jet L350UV+, Truepress Jet L350UV+LM en de huidige Truepress Jet L350UV SAI S. De Truepress Jet L350UV SAI serie biedt printsnelheden tot 60 meter per minuut. Er kan gewerkt worden met zeven kleuren printkoppen met de optie voor een extra functionele inkt."De pandemie heeft nog duidelijker gemaakt dat het printen van etiketten een 'essentiële activiteit' is", zegt Yukiyoshi Tanaka, de president van SCREEN Graphic Solutions Co., Ltd. "De verwachtingen voor digitaal printen nemen elk jaar toe. De behoefte aan contactloze, quasi automatische systemen en een tekort aan intermediaire materialen als gevolg van de verstoring van de supply chains hebben geleid tot een aanzienlijke herevaluatie van de snelheid en efficiëntie van printprocessen."