Seebus Special Projects vertegenwoordigt Flexor en HIP-MITSU

01/07/13 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/06/13 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Seebus Special Projects heeft de vertegenwoordiging verworven van de Flexor labelconvertingmachines.

Seebus Special Projects vertegenwoordigt Flexor en HIP-MITSU

Het Flexor-programma wordt geproduceerd door Emis Ltd. een familiebedrijf uit Warschau, Polen. Het Flexor-programma omvat labelconvertingmachines, waaronder snij en oprolsystemen. Flexor-machines kunnen op maat van de klant worden gemaakt.

HIP-MITSU is een Italiaans bedrijf dat systemen voor hotmelt produceert , o.a. voor de labelindustrie. HIP-MITSU bouwt modulaire in-line en offline oplossingen voor 0,3 tot 6.000 mm coating breedte, hoge snelheden en een grote variatie in dikte van de lijmlaag, zowel voor continue belijming als voor lijmpatronen. HIP-MITSU heeft 1.900 machines in 38 landen in de markt staan, verdeeld over de meest uiteenlopende industriële sectoren.

Distributeur Seebus Special Projects is gevestigd in Hillegom (NL) en levert oplossingen voor flexorotatie, vanaf het drukken tot en met de afwerking. Seebus verdeelt tevens de Engelse fabrikant Edale. Edale bouwt onder andere flexo smalbaanpersen en afwerkingssystemen voor labels en tickets; machines voor het aanbrengen van RFID-antennes op labels en tickets en productielijnen voor de telecomkaartenindustrie.

Lees meer over: