Met de nieuwe aanpak wil Blurb ook ondersteuning bieden op het vlak van creatie en marketing en helpen om het boek voor publicatie al onder de aandacht te brengen bij een geïnteresseerd publiek via de digitale en sociale media. Blurb wil helpen met alle facetten van het uitgeven en daar is marketingondersteuning een onderdeel van. Het Amerikaanse bedrijf wil door het aanbieden van meer toegevoegde waarde, het onderscheid maken op de competitieve self-publishing markt.

Blurb werd opgericht in 2006. Eind 2013 stonden er meer dan 2 miljoen geproduceerde boeken op de teller. Blurb heeft 110 medewerkers in dienst en realiseerde vorig jaar een omzet van ongeveer 100 miljoen dollar. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 volgers op Twitter.

Met de nieuwe aanpak wil Blurb ook ondersteuning bieden op het vlak van creatie en marketing en helpen om het boek voor publicatie al onder de aandacht te brengen bij een geïnteresseerd publiek via de digitale en sociale media. Blurb wil helpen met alle facetten van het uitgeven en daar is marketingondersteuning een onderdeel van. Het Amerikaanse bedrijf wil door het aanbieden van meer toegevoegde waarde, het onderscheid maken op de competitieve self-publishing markt.Blurb werd opgericht in 2006. Eind 2013 stonden er meer dan 2 miljoen geproduceerde boeken op de teller. Blurb heeft 110 medewerkers in dienst en realiseerde vorig jaar een omzet van ongeveer 100 miljoen dollar. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 volgers op Twitter.