De Gallus Labelfire 340 is een gezamenlijke ontwikkeling van Heidelberg en de Zwitserse fabrikant Gallus, overigens een dochterbedrijf van Heidelberg. In het Duitse Wiesloch-Walldorf, een vestiging van Heidelberg, wordt de digitale UV-inkjetmodule voor de Labelfire gemaakt. Gallus fabriceert de basis flexopers in zijn Duitse vestiging in Langgöns.

De hybride Gallus Labelfire 340 is bestemd voor de groeimarkt van het digitaal drukken van etiketten. De machine werd gelanceerd op Labelexpo 2015 in Brussel.

De Gallus Labelfire 340 is een gezamenlijke ontwikkeling van Heidelberg en de Zwitserse fabrikant Gallus, overigens een dochterbedrijf van Heidelberg. In het Duitse Wiesloch-Walldorf, een vestiging van Heidelberg, wordt de digitale UV-inkjetmodule voor de Labelfire gemaakt. Gallus fabriceert de basis flexopers in zijn Duitse vestiging in Langgöns. De hybride Gallus Labelfire 340 is bestemd voor de groeimarkt van het digitaal drukken van etiketten. De machine werd gelanceerd op Labelexpo 2015 in Brussel.