SGK gaat wereldwijd in zijn vestigingen de Cloudflow-software van Hyrbid gebruiken. Eerder dit jaar installeerde SGK in zijn productiefaciliteiten al meer dan 400 licenties van de PACKZ PDF editor van softwareontwikkelaar Hybrid, terwijl er tevens een uitgebreid pilootprogramma liep onder de codenaam 'Shockwave'. In het kader van Shockwave werden Proofscope en Cloudflow uitgeprobeerd in een aantal geselecteerde vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Na meer dan twaalf maanden van uitvoerig testen, worden Proofscope en Cloudflow nu wereldwijd door SGK uitgerold.

De zoektocht naar een nieuwe workflow partner voor SGK, een dochteronderneming van Matthews International, startte op Drupa 2016. Die partner moest in staat zijn om zijn software te integreren in het nieuwe SAP-systeem en het nieuwe Service Delivery Platform van SGK. Doel: het versnellen van de time-to-market en het verhogen van de efficiëntie op alle niveaus van de verpakkings supply chain. Guido Van der Schueren, President van Hybrid Software, zegt dat dit het grootste project is dat ooit door Hybrid Software werd gerealiseerd. Daarbij moest oude door nieuwe software worden vervangen en worden samengewerkt rondom een gezamenlijke visie. De nieuwe workflow moet leiden tot een hoger niveau van geautomatiseerde verpakkingsproductie.

SGK gaat wereldwijd in zijn vestigingen de Cloudflow-software van Hyrbid gebruiken. Eerder dit jaar installeerde SGK in zijn productiefaciliteiten al meer dan 400 licenties van de PACKZ PDF editor van softwareontwikkelaar Hybrid, terwijl er tevens een uitgebreid pilootprogramma liep onder de codenaam 'Shockwave'. In het kader van Shockwave werden Proofscope en Cloudflow uitgeprobeerd in een aantal geselecteerde vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Na meer dan twaalf maanden van uitvoerig testen, worden Proofscope en Cloudflow nu wereldwijd door SGK uitgerold.De zoektocht naar een nieuwe workflow partner voor SGK, een dochteronderneming van Matthews International, startte op Drupa 2016. Die partner moest in staat zijn om zijn software te integreren in het nieuwe SAP-systeem en het nieuwe Service Delivery Platform van SGK. Doel: het versnellen van de time-to-market en het verhogen van de efficiëntie op alle niveaus van de verpakkings supply chain. Guido Van der Schueren, President van Hybrid Software, zegt dat dit het grootste project is dat ooit door Hybrid Software werd gerealiseerd. Daarbij moest oude door nieuwe software worden vervangen en worden samengewerkt rondom een gezamenlijke visie. De nieuwe workflow moet leiden tot een hoger niveau van geautomatiseerde verpakkingsproductie.