CHILI publish verwelkomt Louis Jonckheere, medeoprichter, CPO en President van Showpad (platform voor sales enablement), als onafhankelijk bestuurder in de raad.

Jonckheere stelt zijn ondernemersexpertise en diepgaande ervaring in de ontwikkeling en positionering van SaaS-technologie ter beschikking van de Belgische scale-up CHILI publish, een aanbieder van software die het creëren van graphics automatiseert en vereenvoudigt. Met de benoeming van Jonckheere begint CHILI publish na drie opeenvolgende investeringsrondes aan een volgende fase in haar groeitraject. Ondersteund door Jonckheere wil CHILI publish de expansie van het bedrijf wereldwijd sneller laten verlopen, en vooral in de VS.

In de raad van bestuur zetelen naast Louis Jonckheere ook Michel Akkermans, Serial Entrepeneur bij Volta (Chairman & partner) & Pamica (CEO), Willem Broux, CEO van Group MC en houder van bestuurs- en adviesmandaten zoals Board Member bij Sparkcentral en Director bij Down2Earth Capital, en Kris Vandenberk, Senior Investment Manager bij PMV en houder van bestuurs- en adviesmandaten zoals Board Observer bij Teamleader en Board Director bij Waylay et al.

CHILI publish verwelkomt Louis Jonckheere, medeoprichter, CPO en President van Showpad (platform voor sales enablement), als onafhankelijk bestuurder in de raad.Jonckheere stelt zijn ondernemersexpertise en diepgaande ervaring in de ontwikkeling en positionering van SaaS-technologie ter beschikking van de Belgische scale-up CHILI publish, een aanbieder van software die het creëren van graphics automatiseert en vereenvoudigt. Met de benoeming van Jonckheere begint CHILI publish na drie opeenvolgende investeringsrondes aan een volgende fase in haar groeitraject. Ondersteund door Jonckheere wil CHILI publish de expansie van het bedrijf wereldwijd sneller laten verlopen, en vooral in de VS. In de raad van bestuur zetelen naast Louis Jonckheere ook Michel Akkermans, Serial Entrepeneur bij Volta (Chairman & partner) & Pamica (CEO), Willem Broux, CEO van Group MC en houder van bestuurs- en adviesmandaten zoals Board Member bij Sparkcentral en Director bij Down2Earth Capital, en Kris Vandenberk, Senior Investment Manager bij PMV en houder van bestuurs- en adviesmandaten zoals Board Observer bij Teamleader en Board Director bij Waylay et al.