De organisatoren zeggen hiermee gehoor te geven aan de vraag van exposanten en bezoekers, die de beursplanning in het voorjaar van 2021 vol zagen lopen. Tegelijkertijd heerst er nog veel onzekerheid omtrent de ontwikkeling van de huidige pandemie. Door het event te verplaatsen naar juni 2021 wordt de kans groter geacht dat het event, met of zonder veiligheidsmaatregelen, doorgang kan vinden. De bekendmaking van deze verplaatsing gaat gepaard met de lancering van een nieuw thema, met een nieuwe website.

Sign & Print Expo pakte in 2019 uit met het street art thema dat door heel wat standhouders werd overgenomen. Voor de komende editie is gekozen voor de kunsten en het nieuwe thema 'museum of visual communication'. De nieuwe visual van Sign & Print Expo is geïnspireerd op bekende werken van beroemde kunstenaars, zowel uit het verleden als het heden.

Bij de lancering van de nieuwe beursdata en het nieuw thema, hoort ook een nieuwe website.

De organisatoren zeggen hiermee gehoor te geven aan de vraag van exposanten en bezoekers, die de beursplanning in het voorjaar van 2021 vol zagen lopen. Tegelijkertijd heerst er nog veel onzekerheid omtrent de ontwikkeling van de huidige pandemie. Door het event te verplaatsen naar juni 2021 wordt de kans groter geacht dat het event, met of zonder veiligheidsmaatregelen, doorgang kan vinden. De bekendmaking van deze verplaatsing gaat gepaard met de lancering van een nieuw thema, met een nieuwe website. Sign & Print Expo pakte in 2019 uit met het street art thema dat door heel wat standhouders werd overgenomen. Voor de komende editie is gekozen voor de kunsten en het nieuwe thema 'museum of visual communication'. De nieuwe visual van Sign & Print Expo is geïnspireerd op bekende werken van beroemde kunstenaars, zowel uit het verleden als het heden.Bij de lancering van de nieuwe beursdata en het nieuw thema, hoort ook een nieuwe website.