Het Sign & Print Festival in het Nederlandse Gorinchem was een tussentijds en kleinschaliger spin-off evenement tussen de tweejaarlijkse grote en vernieuwde Sign & Print Expo's in eveneens Gorinchem. Een bevraging van beursorganisator Easyfairs bij leveranciers, had aangetoond dat daar belangstelling voor bestond. Het nieuwe evenement stond in het teken van inspiratie en beleving en minder in het tonen van machines. Het expoconcept in festivalsfeer was voor iedereen -zowel bezoeker als de ongeveer 60 standhouders- helemaal nieuw en dus wist niemand wat hij ervan mocht verwachten. Het was een opzet met kleinere standjes, 4 seminariezones met een uitgebreid programma rondom vier verschillende thema's en een centrale food court met gratis hapjes en drankjes.

We bezochten de expo op de eerste dag en waren aangenaam verrast door de aankleding en indeling waarmee ingezet werd op een optimale beleving. De standhouders kwamen overwegend uit de hoek van de brede print&sign-branche, de traditionele grafische sector was nauwelijks aanwezig. Uiteindelijk brachten zo'n 1520 professionals een bezoek aan het Sign & Print Festival hetgeen volgens de beursorganisator beantwoordt aan het vooropgestelde doel. De grote Sign & Print in Gorinchem staat geprogrammeerd voor 16, 17 en 18 maart 2021.

Het Sign & Print Festival in het Nederlandse Gorinchem was een tussentijds en kleinschaliger spin-off evenement tussen de tweejaarlijkse grote en vernieuwde Sign & Print Expo's in eveneens Gorinchem. Een bevraging van beursorganisator Easyfairs bij leveranciers, had aangetoond dat daar belangstelling voor bestond. Het nieuwe evenement stond in het teken van inspiratie en beleving en minder in het tonen van machines. Het expoconcept in festivalsfeer was voor iedereen -zowel bezoeker als de ongeveer 60 standhouders- helemaal nieuw en dus wist niemand wat hij ervan mocht verwachten. Het was een opzet met kleinere standjes, 4 seminariezones met een uitgebreid programma rondom vier verschillende thema's en een centrale food court met gratis hapjes en drankjes. We bezochten de expo op de eerste dag en waren aangenaam verrast door de aankleding en indeling waarmee ingezet werd op een optimale beleving. De standhouders kwamen overwegend uit de hoek van de brede print&sign-branche, de traditionele grafische sector was nauwelijks aanwezig. Uiteindelijk brachten zo'n 1520 professionals een bezoek aan het Sign & Print Festival hetgeen volgens de beursorganisator beantwoordt aan het vooropgestelde doel. De grote Sign & Print in Gorinchem staat geprogrammeerd voor 16, 17 en 18 maart 2021.