Uit het bericht:

"De coronacrisis schudde onze wereld stevig door elkaar, met impact zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Optimistisch naar de toekomst toe, werkt de organisatie van Sign2Com niettemin druk verder aan een succesvolle editie in september. De ruggesteun van quasi alle exposanten zorgt ervoor dat het beursaanbod straks wordt neergezet zoals oorspronkelijk voorzien," meldt de organisator.

Samen met de sector kijken we er heel erg naar uit om opnieuw "live te gaan": nieuwe producten ontdekken, genieten (op een veilige manier) van face-2-face contacten, en samen verder bouwen aan de sector & business van visuele communicatie en signage "post-corona".

Veiligheidsmaatregelen

Uit gesprekken met de Nationale Veiligheidsraad blijkt dat (vak)beurzen niet als massa-events worden beschouwd. Terecht: de bezoekflows op een beursvloer zijn eerder vergelijkbaar met die in shoppingcentra, supermarkten, tuincentra, ... Ze kunnen 'gestuurd' worden en gecontroleerd verlopen. Conform het advies van de Belgische overheid en als lid van de sectorfederatie Febelux, zullen wij bijgevolg de nodige maatregelen uitwerken om iedereen in de meest optimale en veilige omstandigheden te ontvangen.

N.v.d.r.: de tweejaarlijkse Sign2Com in Kortrijk Xpo is de enige Belgische valkbeurs voor de sector van print & sign: belettering, signage, carwrapping, printen op textiel, printen op voorwerpen en de meest diverse materialen, lichtreclame, enz. Met de uitgestelde Fespa in Madrid, staat Sign2Com nu eerder geprogrammeerd dan deze grote internationale expo, namelijk van 27 tot en met 29 september.

Uit het bericht:"De coronacrisis schudde onze wereld stevig door elkaar, met impact zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Optimistisch naar de toekomst toe, werkt de organisatie van Sign2Com niettemin druk verder aan een succesvolle editie in september. De ruggesteun van quasi alle exposanten zorgt ervoor dat het beursaanbod straks wordt neergezet zoals oorspronkelijk voorzien," meldt de organisator.Samen met de sector kijken we er heel erg naar uit om opnieuw "live te gaan": nieuwe producten ontdekken, genieten (op een veilige manier) van face-2-face contacten, en samen verder bouwen aan de sector & business van visuele communicatie en signage "post-corona".VeiligheidsmaatregelenUit gesprekken met de Nationale Veiligheidsraad blijkt dat (vak)beurzen niet als massa-events worden beschouwd. Terecht: de bezoekflows op een beursvloer zijn eerder vergelijkbaar met die in shoppingcentra, supermarkten, tuincentra, ... Ze kunnen 'gestuurd' worden en gecontroleerd verlopen. Conform het advies van de Belgische overheid en als lid van de sectorfederatie Febelux, zullen wij bijgevolg de nodige maatregelen uitwerken om iedereen in de meest optimale en veilige omstandigheden te ontvangen. N.v.d.r.: de tweejaarlijkse Sign2Com in Kortrijk Xpo is de enige Belgische valkbeurs voor de sector van print & sign: belettering, signage, carwrapping, printen op textiel, printen op voorwerpen en de meest diverse materialen, lichtreclame, enz. Met de uitgestelde Fespa in Madrid, staat Sign2Com nu eerder geprogrammeerd dan deze grote internationale expo, namelijk van 27 tot en met 29 september.