Voor de design-service met abonnementsmodel is gekeken naar het SaaS-model voor software (software as a service/software on demand), waar software als online dienst via eveneens een abonnementsmodel wordt aangeboden. Simba Service wil op een klantvriendelijke en via een online platform op een snelle manier designopdrachten gaan uitvoeren voor eenieder met communicatiebehoeften.

Het agentschap levert grafisch design aan een vast tarief, met de keuze tussen een starters- en een uitgebreider pakket en het out-of-the-box alternatief voor de traditionele aanpak op projectbasis (brainstorm, briefing, offerte,...).

Oprichter Ruben Baestaens studeerde Bedrijfsmanagement & Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij startte tijdens zijn studies met het digitale agentschap Are Agency. Simba Service is zijn nieuwste project.

Voor de design-service met abonnementsmodel is gekeken naar het SaaS-model voor software (software as a service/software on demand), waar software als online dienst via eveneens een abonnementsmodel wordt aangeboden. Simba Service wil op een klantvriendelijke en via een online platform op een snelle manier designopdrachten gaan uitvoeren voor eenieder met communicatiebehoeften.Het agentschap levert grafisch design aan een vast tarief, met de keuze tussen een starters- en een uitgebreider pakket en het out-of-the-box alternatief voor de traditionele aanpak op projectbasis (brainstorm, briefing, offerte,...).Oprichter Ruben Baestaens studeerde Bedrijfsmanagement & Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij startte tijdens zijn studies met het digitale agentschap Are Agency. Simba Service is zijn nieuwste project.