De Belgische footprint van het Groningse Simian breidt uit met een eerste 'Drukland Store' in België. De Nederlandse groep, opgericht door Wouter Haan, zette in de zomer van 2021 voet aan de grond in ons land op de Markt in Brugge met een Belgische klantendienst. Vrijdag opende de online drukker een fysieke winkel waar je verschillende soorten drukwerk kan bekijken en bestellen.

Omzet verdubbelen

"Sinds we onze Belgische klantendienst in Brugge gevestigd hebben een jaar geleden, is Drukland.be gegroeid als kool. Onze omzet ging meer dan een derde hoger en het aantal nieuwe klanten neemt met honderd per dag toe, mede dankzij de overname van Flyer", zegt Wouter Haan, de CEO van Drukland.be. "Maar onze ambities reiken verder: de omzet moet tegen 2024 verdubbelen van 7,5 naar 15 miljoen euro per jaar."

Drukland.be nam in mei 2022 officieel een deel van het failliete Flyer over. Maar de definitieve afwikkeling van die overname is nog niet rond. "Drukland.be kocht naast de fysieke winkel en het klantenbestand ook de domeinnaam Flyer.be, maar door een juridische procedure kan Drukland.be de domeinnaam van Flyer nog niet gebruiken", stelt het bedrijf.

De Belgische footprint van het Groningse Simian breidt uit met een eerste 'Drukland Store' in België. De Nederlandse groep, opgericht door Wouter Haan, zette in de zomer van 2021 voet aan de grond in ons land op de Markt in Brugge met een Belgische klantendienst. Vrijdag opende de online drukker een fysieke winkel waar je verschillende soorten drukwerk kan bekijken en bestellen."Sinds we onze Belgische klantendienst in Brugge gevestigd hebben een jaar geleden, is Drukland.be gegroeid als kool. Onze omzet ging meer dan een derde hoger en het aantal nieuwe klanten neemt met honderd per dag toe, mede dankzij de overname van Flyer", zegt Wouter Haan, de CEO van Drukland.be. "Maar onze ambities reiken verder: de omzet moet tegen 2024 verdubbelen van 7,5 naar 15 miljoen euro per jaar."Drukland.be nam in mei 2022 officieel een deel van het failliete Flyer over. Maar de definitieve afwikkeling van die overname is nog niet rond. "Drukland.be kocht naast de fysieke winkel en het klantenbestand ook de domeinnaam Flyer.be, maar door een juridische procedure kan Drukland.be de domeinnaam van Flyer nog niet gebruiken", stelt het bedrijf.