Slimbox blijft awards in de wacht slepen

11/12/17 om 07:30 - Bijgewerkt om 10:58

Bron: Grafisch Nieuws

De Slimbox , een machine waarmee dozen op de juiste maatgrootte van het te versturen object worden gemaakt, blijft awards in de wacht slepen.

Slimbox blijft awards in de wacht slepen

© .

Het mooi gedesignde Slimbox-toestel dat de vouw/rillijn met een laser aanbrengt, wordt in België gefabriceerd en is een Belgische uitvinding (www.slimbox.eu). Het toestel zag het levenslicht bij FitThings uit Dendermonde, het bedrijf van Filip, Rik en Kristof Roose. Het wordt in België verdeeld door Bestmatic.

De Slimbox loopt ook in het buitenland in de kijker. Op 30 mei ontving FitThings voor zijn toestel op de beurs Graphitec in Parijs een 'Coup de coeur' Award. Op het internationale beurs- en seminarie-evenement Post Expo (post- en verzendingsindustrie) in Genève, werd een 'Postal and Parcel Technology Award' in de wacht gesleept voor de positieve impact van de Slimbox op het milieu. Op 27 november werd de meest recente prijs, afkomstig van de verpakkingsindustrie, binnengehaald. Gedurende een evenement in de schaduw van de Arc de Triomphe in Parijs, ontving de Slimbox een 'Oscar de l'Emballage' voor de innovatieve manier waarop het toestel basismateriaal transformeert tot een creatieve verpakking.

Op de foto: de Slimbox op de stand van Bestmatic tijdens Empack in Mechelen eerder dit jaar.

Lees meer over: