Dat het beursgenoteerde Smartphoto de 'Diamond Award' won, houdt in dat de webshop het beste scoorde in alle categorieën: Brilliant Concept, Logistics Champion, Payment Hero, Customer Friendliness en Sustainability.

Met het winnen van de 'Diamond Award' treedt Smartphoto in de voetsporen van voorgaande winnaars als Coolblue (2021) en Torfs (2022).

De afgelopen jaren won Smartphoto, gevestigd in Wetteren, reeds verschillende awards binnen de afzonderlijke categorieën, en dit binnen zowel BeCommerce als SafeShops.be, de Belgische sectorverenigingen die werden verenigd tot Becom.

Dat het beursgenoteerde Smartphoto de 'Diamond Award' won, houdt in dat de webshop het beste scoorde in alle categorieën: Brilliant Concept, Logistics Champion, Payment Hero, Customer Friendliness en Sustainability.Met het winnen van de 'Diamond Award' treedt Smartphoto in de voetsporen van voorgaande winnaars als Coolblue (2021) en Torfs (2022).De afgelopen jaren won Smartphoto, gevestigd in Wetteren, reeds verschillende awards binnen de afzonderlijke categorieën, en dit binnen zowel BeCommerce als SafeShops.be, de Belgische sectorverenigingen die werden verenigd tot Becom.