Volgens Smurfit Kappa zal de nieuwe investering in Rethel (in Noordoost-Frankrijk) de consolidatie van twee bestaande faciliteiten in die fabriek vergemakkelijken en de installatie van een nieuwe state-of-the-art golfkartonmachine en conversieapparatuur mogelijk maken.

"Deze investering zal resulteren in milieuverbeteringen in de fabriek, waaronder een vermindering van de CO2-uitstoot, met een besparing van ten minste 150 ton per jaar", zegt Jean-Christophe Bugeon, de CEO van Smurfit Kappa Frankrijk.

Modernisering en uitbreiding

De eerste fase van het project, met inbegrip van de installatie van de nieuwe golfkartonmachine, moet in de eerste helft van 2022 afgerond zijn. De volledige voltooiing van het investeringsproject wordt verwacht in 2023.

Er wordt geïnvesteerd in de modernisering en uitbreiding van de fabriek, met onder andere een nieuw gebouw van 8.200 vierkante meter voor de installatie van de nieuwe golfkartonmachine.

"Deze investering zal ons in staat stellen verder te groeien en onze kwaliteit van dienstverlening aan de voedingsmiddelenindustrie- en andere industriële markten die wij bedienen te verbeteren", reageert Edwin Goffard, de COO van Smurfit Kappa Europe - Corrugated and Converting.

Volgens Smurfit Kappa zal de nieuwe investering in Rethel (in Noordoost-Frankrijk) de consolidatie van twee bestaande faciliteiten in die fabriek vergemakkelijken en de installatie van een nieuwe state-of-the-art golfkartonmachine en conversieapparatuur mogelijk maken."Deze investering zal resulteren in milieuverbeteringen in de fabriek, waaronder een vermindering van de CO2-uitstoot, met een besparing van ten minste 150 ton per jaar", zegt Jean-Christophe Bugeon, de CEO van Smurfit Kappa Frankrijk.De eerste fase van het project, met inbegrip van de installatie van de nieuwe golfkartonmachine, moet in de eerste helft van 2022 afgerond zijn. De volledige voltooiing van het investeringsproject wordt verwacht in 2023.Er wordt geïnvesteerd in de modernisering en uitbreiding van de fabriek, met onder andere een nieuw gebouw van 8.200 vierkante meter voor de installatie van de nieuwe golfkartonmachine."Deze investering zal ons in staat stellen verder te groeien en onze kwaliteit van dienstverlening aan de voedingsmiddelenindustrie- en andere industriële markten die wij bedienen te verbeteren", reageert Edwin Goffard, de COO van Smurfit Kappa Europe - Corrugated and Converting.