"De mogelijkheid om met de Nozomi hogere oplages in hoge kwaliteit te kunnen drukken, betekent dat onze klanten betere supply chain strategieën kunnen ontwikkelen en meer verschillende designs rendabel kunnen printen. Ook de time to market kan worden gereduceerd," zegt Ignacio Sevillano, CEO Smurfit Kappa Spanje, Portugal en Marokko.

De nieuwe pers zal nog deze maand in één van de vestigingen van Smurfit Kappa op het Iberisch Schiereiland worden geïnstalleerd. De 1,8 m brede pers drukt aan 75 lineaire meter per uur en heeft 6 kleuren plus wit aan boord. De pers beschikt ook over een volledig geïntegreerd en programmeerbaar top- en bottom-velleninvoersysteem met lift en transport, dit alles functionerend aan de snelheid van de pers. De digitale front end en de Corrugated Packaging Suite zijn eveneens van Efi. Er zal gedrukt op de gebruikelijke verpakkingskwaliteiten in enkel- of dubbelgolfkarton. De Nozomi C18000 wordt het vierde digitale printsysteem van Smurfit Kappa Spanje, Portugal en Marokko.

"De mogelijkheid om met de Nozomi hogere oplages in hoge kwaliteit te kunnen drukken, betekent dat onze klanten betere supply chain strategieën kunnen ontwikkelen en meer verschillende designs rendabel kunnen printen. Ook de time to market kan worden gereduceerd," zegt Ignacio Sevillano, CEO Smurfit Kappa Spanje, Portugal en Marokko.De nieuwe pers zal nog deze maand in één van de vestigingen van Smurfit Kappa op het Iberisch Schiereiland worden geïnstalleerd. De 1,8 m brede pers drukt aan 75 lineaire meter per uur en heeft 6 kleuren plus wit aan boord. De pers beschikt ook over een volledig geïntegreerd en programmeerbaar top- en bottom-velleninvoersysteem met lift en transport, dit alles functionerend aan de snelheid van de pers. De digitale front end en de Corrugated Packaging Suite zijn eveneens van Efi. Er zal gedrukt op de gebruikelijke verpakkingskwaliteiten in enkel- of dubbelgolfkarton. De Nozomi C18000 wordt het vierde digitale printsysteem van Smurfit Kappa Spanje, Portugal en Marokko.