De drukkerij die zich in de productie van mooie boeken en hoogwaardig drukwerk gespecialiseerd heeft, zet de diversificatie van haar aanbod en diensten voort. Eerder al had ze via een online bestelplatform de opdracht voor de officiële klasagenda's van het katholieke onderwijs binnengehaald. Nu biedt Snel een heuse web-to-print-dienst aan voor eindklanten die nood hebben aan gestandaardiseerde producten, zoals folders, brochures, plooimappen, flyers of nog tafelsets. De drukkerij heeft haar online printplatform een maand geleden opgestart na een ontwikkelingsfase van anderhalf jaar. Op het ogenblik kunnen met de site esnel.be 18 verschillende producten op een geautomatiseerde en gegroepeerde manier vervaardigd worden. "Er zijn 12.000 combinaties mogelijk en de site zal nog evolueren," stelt Roland Soubras, gedelegeerd bestuurder van Snel.

Dankzij de bundeling van de opdrachten en de automatisering van de processen kan het bedrijf aantrekkelijke prijzen hanteren. "Dat houdt de mogelijkheid in om klanten terug te halen die nu in het buitenland bestellen omdat het er minder duur is. Die klanten kunnen nu een beroep doen op een aantrekkelijk geprijsde, maar ook hoogwaardige dienst, vlak bij huis. Een dienst die we ook voorstellen aan klanten die we normaal ondersteunen bij de uitwerking van complexe projecten, maar die soms ook eenvoudig drukwerk nodig hebben," zegt Roland Soubras nog. Met de online printsite is drukkerij Snel helemaal bij de tijd. "Dat is een element dat we niet mogen verwaarlozen. Dat geldt echter voor elk beroep. We kunnen de ogen niet meer sluiten voor de online communicatie en de sociale media."

De drukkerij die zich in de productie van mooie boeken en hoogwaardig drukwerk gespecialiseerd heeft, zet de diversificatie van haar aanbod en diensten voort. Eerder al had ze via een online bestelplatform de opdracht voor de officiële klasagenda's van het katholieke onderwijs binnengehaald. Nu biedt Snel een heuse web-to-print-dienst aan voor eindklanten die nood hebben aan gestandaardiseerde producten, zoals folders, brochures, plooimappen, flyers of nog tafelsets. De drukkerij heeft haar online printplatform een maand geleden opgestart na een ontwikkelingsfase van anderhalf jaar. Op het ogenblik kunnen met de site esnel.be 18 verschillende producten op een geautomatiseerde en gegroepeerde manier vervaardigd worden. "Er zijn 12.000 combinaties mogelijk en de site zal nog evolueren," stelt Roland Soubras, gedelegeerd bestuurder van Snel.Dankzij de bundeling van de opdrachten en de automatisering van de processen kan het bedrijf aantrekkelijke prijzen hanteren. "Dat houdt de mogelijkheid in om klanten terug te halen die nu in het buitenland bestellen omdat het er minder duur is. Die klanten kunnen nu een beroep doen op een aantrekkelijk geprijsde, maar ook hoogwaardige dienst, vlak bij huis. Een dienst die we ook voorstellen aan klanten die we normaal ondersteunen bij de uitwerking van complexe projecten, maar die soms ook eenvoudig drukwerk nodig hebben," zegt Roland Soubras nog. Met de online printsite is drukkerij Snel helemaal bij de tijd. "Dat is een element dat we niet mogen verwaarlozen. Dat geldt echter voor elk beroep. We kunnen de ogen niet meer sluiten voor de online communicatie en de sociale media."