"We zijn erg trots op deze overeenkomst met swissQprint. De mogelijkheid deze high-end Zwitserse precisie en betrouwbaarheid te kunnen aanbieden zal de marktpositie van zowel Spandex als swissQprint in de Benelux aanzienlijk versterken," zegt Yves Quintens, Hardware Sales Manager Benelux.

Wim Vandendriessche (sales) en Filip Jonckers (engineering) zijn overgegaan van PaperlinX naar Spandex. Beiden zijn in hun respectievelijke functies al nauw betrokken geweest bij de verkoop en plaatsing van swissQprint printers in de Benelux en zullen deze werkzaamheden voortzetten binnen Spandex.

"We zijn erg trots op deze overeenkomst met swissQprint. De mogelijkheid deze high-end Zwitserse precisie en betrouwbaarheid te kunnen aanbieden zal de marktpositie van zowel Spandex als swissQprint in de Benelux aanzienlijk versterken," zegt Yves Quintens, Hardware Sales Manager Benelux. Wim Vandendriessche (sales) en Filip Jonckers (engineering) zijn overgegaan van PaperlinX naar Spandex. Beiden zijn in hun respectievelijke functies al nauw betrokken geweest bij de verkoop en plaatsing van swissQprint printers in de Benelux en zullen deze werkzaamheden voortzetten binnen Spandex.