ImagePerfect DecoLam is een reeks gestructureerde laminaten, verkrijgbaar in zes trendy afwerkingen: zandsteen, reptielen, houtnerf, linnen, leer en geborsteld. De nieuwe laminaten zijn volgens de distributeur gemaakt om klanten een ruimere keuze aan texturen te bieden en hen te helpen hun creatieve grenzen te verleggen voor decoratief gebruik op grafische afbeeldingen en gekleurde films.

Decoratieve wanden

De laminaten zijn naar verluidt geschikt voor decoratieve wanden, reclameachtergronden, POS-displays en licht gebogen voertuigpanelen. De zandsteenfilm kan ook worden gebruikt voor vloertoepassingen met de R9-slip classificatie.

Het assortiment zal werken met alle ImagePerfect digitale films, evenals met de ImagePerfect signage-reeksen: IP 5700, IP 3200 en IP 3300. Ze bieden ook bescherming tegen vocht, slijtage en de impact van UV. Alle films worden per meter verkocht en hebben een houdbaarheid van vijf jaar.

ImagePerfect DecoLam is een reeks gestructureerde laminaten, verkrijgbaar in zes trendy afwerkingen: zandsteen, reptielen, houtnerf, linnen, leer en geborsteld. De nieuwe laminaten zijn volgens de distributeur gemaakt om klanten een ruimere keuze aan texturen te bieden en hen te helpen hun creatieve grenzen te verleggen voor decoratief gebruik op grafische afbeeldingen en gekleurde films.De laminaten zijn naar verluidt geschikt voor decoratieve wanden, reclameachtergronden, POS-displays en licht gebogen voertuigpanelen. De zandsteenfilm kan ook worden gebruikt voor vloertoepassingen met de R9-slip classificatie.Het assortiment zal werken met alle ImagePerfect digitale films, evenals met de ImagePerfect signage-reeksen: IP 5700, IP 3200 en IP 3300. Ze bieden ook bescherming tegen vocht, slijtage en de impact van UV. Alle films worden per meter verkocht en hebben een houdbaarheid van vijf jaar.