De stansmachine bewerkt de bedrukte kartonnen vellen van de HP 30000 die is uitgerust met een in-line Tresu-coater. De KAMA ProCut 76 Foil is een volautomatische B2-stansmachine met een ingebouwde foliedrukeenheid. Deze combinatie van technieken geeft Digilinck de mogelijkheid om de volledige afwerking binnenshuis te houden en zo heel snelle doorlooptijden te genereren.

De KAMA ProCut 76 Foil is uitgerust met een KAMA AutoRegister systeem om het digitale drukwerk via één paskruis uiterst nauwkeurig te laten aligneren via het drukbeeld. Zo kunnen registerproblemen bij het digitaal drukwerk volledig geneutraliseerd worden.

De KAMA ProCut 76 Foil stansmachine komt samen met een KAMA Cockpit CPX montagetafel. Via deze digitaal gestuurde montagetafel kunnen foliedrukclichés nauwkeurig gemonteerd worden via elektronische jobtickets. De JDF workflow is volledig compatibel met HP Smart Stream, Heidelberg Prinect, enz.

De Kama-oplossingen worden in de Benelux verdeeld door Libertec.

De stansmachine bewerkt de bedrukte kartonnen vellen van de HP 30000 die is uitgerust met een in-line Tresu-coater. De KAMA ProCut 76 Foil is een volautomatische B2-stansmachine met een ingebouwde foliedrukeenheid. Deze combinatie van technieken geeft Digilinck de mogelijkheid om de volledige afwerking binnenshuis te houden en zo heel snelle doorlooptijden te genereren. De KAMA ProCut 76 Foil is uitgerust met een KAMA AutoRegister systeem om het digitale drukwerk via één paskruis uiterst nauwkeurig te laten aligneren via het drukbeeld. Zo kunnen registerproblemen bij het digitaal drukwerk volledig geneutraliseerd worden.De KAMA ProCut 76 Foil stansmachine komt samen met een KAMA Cockpit CPX montagetafel. Via deze digitaal gestuurde montagetafel kunnen foliedrukclichés nauwkeurig gemonteerd worden via elektronische jobtickets. De JDF workflow is volledig compatibel met HP Smart Stream, Heidelberg Prinect, enz.De Kama-oplossingen worden in de Benelux verdeeld door Libertec.