Uit het persbericht:

Stanza Die Making met bijna 40 werknemers en met vestigingen in Dendermonde en Roeselare is Belgisch marktleider in de productie van kapvormen.

KDM-Pack en Stanza Die Making zijn perfect complementair zeggen zowel Niels Loncke, de voormalige zaakvoerder als Koen De Mets, de nieuwe eigenaar van Stanza Die Making en eigenaar van KDM-Pack. Zo weet het team van KDM-Pack o.l.v. Koen De Mets uit Oostrozebeke perfect hoe een kartonnen verpakking aangeleverd moet worden opdat die gevuld en opgezet kan worden op de verpakkingsmachine(s) met de door de klant gewenste efficiëntie.

Niels Loncke blijft zo lang het nodig is aan de zijde van de medewerkers van KDM-Pack en Stanza Die Making opdat de klanten en het personeel ten volle zouden kunnen profiteren van de gebundelde kennis van beide bedrijven. Het is de bedoeling om Stanza Die Making verder uit te breiden. Een belangrijke troef is alvast dat de klanten van Stanza Die Making ook de leveranciers zijn van de KDM-Pack klanten, valt verder nog in het persbericht te lezen.

Uit het persbericht:Stanza Die Making met bijna 40 werknemers en met vestigingen in Dendermonde en Roeselare is Belgisch marktleider in de productie van kapvormen.KDM-Pack en Stanza Die Making zijn perfect complementair zeggen zowel Niels Loncke, de voormalige zaakvoerder als Koen De Mets, de nieuwe eigenaar van Stanza Die Making en eigenaar van KDM-Pack. Zo weet het team van KDM-Pack o.l.v. Koen De Mets uit Oostrozebeke perfect hoe een kartonnen verpakking aangeleverd moet worden opdat die gevuld en opgezet kan worden op de verpakkingsmachine(s) met de door de klant gewenste efficiëntie.Niels Loncke blijft zo lang het nodig is aan de zijde van de medewerkers van KDM-Pack en Stanza Die Making opdat de klanten en het personeel ten volle zouden kunnen profiteren van de gebundelde kennis van beide bedrijven. Het is de bedoeling om Stanza Die Making verder uit te breiden. Een belangrijke troef is alvast dat de klanten van Stanza Die Making ook de leveranciers zijn van de KDM-Pack klanten, valt verder nog in het persbericht te lezen.