Uit meer dan 200 inzendingen van over de hele wereld kreeg de inzending van Steurs een onderscheiding in 3 categorieën, namelijk "Conversion from other print processes" (diepdruk naar flexo voor de inzending 'Prinsen Stevia'), "Creative use of Graphic Design" en "Print Production Workflow Efficiency".

Een onafhankelijke jury van brand owners en verpakkingsspecialisten prijst de innovatieve aanpak die het flexodrukproces naar een hoger niveau tilt en daardoor andere druktechnieken overklast. Steurs biedt onder de noemer S-dot zijn klanten sinds 2015 hiervoor verschillende oplossingen aan die tegelijk de kwaliteit verbeteren en het drukprocedé vereenvoudigen.

Uit meer dan 200 inzendingen van over de hele wereld kreeg de inzending van Steurs een onderscheiding in 3 categorieën, namelijk "Conversion from other print processes" (diepdruk naar flexo voor de inzending 'Prinsen Stevia'), "Creative use of Graphic Design" en "Print Production Workflow Efficiency".Een onafhankelijke jury van brand owners en verpakkingsspecialisten prijst de innovatieve aanpak die het flexodrukproces naar een hoger niveau tilt en daardoor andere druktechnieken overklast. Steurs biedt onder de noemer S-dot zijn klanten sinds 2015 hiervoor verschillende oplossingen aan die tegelijk de kwaliteit verbeteren en het drukprocedé vereenvoudigen.