Steven Renders (47 jaar) is Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (RUG). Hij begon zijn loopbaan bij Vlerick Management School als assistent professor en docent. Vervolgens ging hij aan de slag bij Stow International, eerst als CFO en nadien als COO. Sinds 2012 was Steven actief als CEO van Lapauw International.

Vanaf 1 september 2020 start Steven Renders binnen Roularta Printing. Hij zal William Metsu tegen eind 2020 opvolgen als Algemeen Directeur Roularta Printing en dus de verantwoordelijkheid voor de drukkerij- en premedia-afdeling op zich nemen.

William Metsu, die na een carrière van 37 jaar bij Roularta Media Group met pensioen gaat, blijft tot eind 2020 binnen Roularta Printing verantwoordelijk om een goede overdracht te verzekeren en een aantal specifieke projecten verder te begeleiden.

Steven Renders zal ook bijgestaan worden door Peter Leroy, productiemanager van Roularta Printing.

Roularta Printing in Roeselare is de grootste offsetdrukkerij van België en realiseert kranten, tijdschriften en catalogi voor de Belgische en de buitenlandse markt : 50% voor de eigen titels van Roularta Media Group en 50% voor externe opdrachtgevers. Roularta Printing realiseert met circa 400 medewerkers een omzet van 80 miljoen euro.

Steven Renders (47 jaar) is Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (RUG). Hij begon zijn loopbaan bij Vlerick Management School als assistent professor en docent. Vervolgens ging hij aan de slag bij Stow International, eerst als CFO en nadien als COO. Sinds 2012 was Steven actief als CEO van Lapauw International.Vanaf 1 september 2020 start Steven Renders binnen Roularta Printing. Hij zal William Metsu tegen eind 2020 opvolgen als Algemeen Directeur Roularta Printing en dus de verantwoordelijkheid voor de drukkerij- en premedia-afdeling op zich nemen.William Metsu, die na een carrière van 37 jaar bij Roularta Media Group met pensioen gaat, blijft tot eind 2020 binnen Roularta Printing verantwoordelijk om een goede overdracht te verzekeren en een aantal specifieke projecten verder te begeleiden.Steven Renders zal ook bijgestaan worden door Peter Leroy, productiemanager van Roularta Printing.Roularta Printing in Roeselare is de grootste offsetdrukkerij van België en realiseert kranten, tijdschriften en catalogi voor de Belgische en de buitenlandse markt : 50% voor de eigen titels van Roularta Media Group en 50% voor externe opdrachtgevers. Roularta Printing realiseert met circa 400 medewerkers een omzet van 80 miljoen euro.