Steven Vandevoorde volgde een opleiding Grafische Bedrijfsleiding waarna hij in 1998 aan de slag ging bij de digitale drukkerij van Fotogravure Deckmyn (nu Miller Graphics, Roeselare). Vandevoorde was daarna vijftien jaar actief in verschillende functies in sales en marketing bij grafische toeleverancier Antalis. Hij maakte in 2015 de overstap naar de bouwsector.

"Naast zijn operationele verantwoordelijkheden binnen de salesafdeling van Wienerberger leverde hij baanbrekend werk op vlak van digitalisatie in de sector. Hij finaliseerde in die periode met succes een MBA-opleiding aan de Vlerick Business School", klinkt het bij INNI Group.

Brede expertise

"We vonden in Steven een waardige en gedreven opvolger die het directieteam opnieuw vervolledigt. Met zijn brede expertise zal hij zijn steentje kunnen bijdragen om ons verder klaar te stomen voor de toekomst", zegt Tom Deschildre, de managing director van INNI Group in het West-Vlaamse Heule.

"Het is met veel goesting en een frisse blik dat ik mijn opgedane ervaring opnieuw wens in te zetten in de grafische sector. INNI Group heeft dan ook alle kaarten in de hand om zijn troeven uit te spelen in een sector in volle verandering", stelt Steven Vandevoorde bij zijn aantreden in het familiebedrijf.

Het directieteam van INNI Group bestaat nu uit Tom Deschildre (managing director), Nico Declerck (finance director) en Steven Vandevoorde (sales & marketing director).

Steven Vandevoorde volgde een opleiding Grafische Bedrijfsleiding waarna hij in 1998 aan de slag ging bij de digitale drukkerij van Fotogravure Deckmyn (nu Miller Graphics, Roeselare). Vandevoorde was daarna vijftien jaar actief in verschillende functies in sales en marketing bij grafische toeleverancier Antalis. Hij maakte in 2015 de overstap naar de bouwsector."Naast zijn operationele verantwoordelijkheden binnen de salesafdeling van Wienerberger leverde hij baanbrekend werk op vlak van digitalisatie in de sector. Hij finaliseerde in die periode met succes een MBA-opleiding aan de Vlerick Business School", klinkt het bij INNI Group."We vonden in Steven een waardige en gedreven opvolger die het directieteam opnieuw vervolledigt. Met zijn brede expertise zal hij zijn steentje kunnen bijdragen om ons verder klaar te stomen voor de toekomst", zegt Tom Deschildre, de managing director van INNI Group in het West-Vlaamse Heule."Het is met veel goesting en een frisse blik dat ik mijn opgedane ervaring opnieuw wens in te zetten in de grafische sector. INNI Group heeft dan ook alle kaarten in de hand om zijn troeven uit te spelen in een sector in volle verandering", stelt Steven Vandevoorde bij zijn aantreden in het familiebedrijf.Het directieteam van INNI Group bestaat nu uit Tom Deschildre (managing director), Nico Declerck (finance director) en Steven Vandevoorde (sales & marketing director).