Stevens-Maes zal als afzonderlijke entiteit blijven fungeren en blijft actief op hun huidige productiesite in Merelbeke. De drukkerij zal zich verder toeleggen op nichedrukwerk, meer bepaald luxedrukwerk in beperkte oplagen met een grote toegevoegde waarde.

Januari 2015 was vorig jaar nog de start van een nieuw hoofdstuk voor de nu twee toegetreden offsetdrukkerijen uit de Gentse regio. Zaakvoerders, Jan en Ann Stevens van Stevens Print meldden toen dat GuidoMaes.Printingdeluxe.***** werd overgenomen op 1 januari 2015. Stevens Print publiceerde in 2015 een bruto marge van 457.966 euro.

Met de toevoeging van het nieuwste Graphius-lid kan de groep, waarvan het hoofdkantoor in Gent ligt, een ruimer gamma aan drukwerk aanbieden: van kleine (Nexpress, SM52), middelgrote (50 x 70) tot het heel grote oplagen (XL 106).

Graphius heeft ook in Brussel een stevige voet aan de grond met de drukkerijen Boone-Roosens en Dereume Printing.

Ook met de nieuwe overname gaat geen jobverlies gepaard. Integendeel: Graphius opent voor zijn site in Gent 15 nieuwe en zeer uiteenlopende vacatures.

Met de toetreding van Stevens Print en GuidoMaes maken in totaal tien drukkerijen deel uit van Graphius, actief op momenteel vier productiesites.

Stevens-Maes zal als afzonderlijke entiteit blijven fungeren en blijft actief op hun huidige productiesite in Merelbeke. De drukkerij zal zich verder toeleggen op nichedrukwerk, meer bepaald luxedrukwerk in beperkte oplagen met een grote toegevoegde waarde.Januari 2015 was vorig jaar nog de start van een nieuw hoofdstuk voor de nu twee toegetreden offsetdrukkerijen uit de Gentse regio. Zaakvoerders, Jan en Ann Stevens van Stevens Print meldden toen dat GuidoMaes.Printingdeluxe.***** werd overgenomen op 1 januari 2015. Stevens Print publiceerde in 2015 een bruto marge van 457.966 euro. Met de toevoeging van het nieuwste Graphius-lid kan de groep, waarvan het hoofdkantoor in Gent ligt, een ruimer gamma aan drukwerk aanbieden: van kleine (Nexpress, SM52), middelgrote (50 x 70) tot het heel grote oplagen (XL 106). Graphius heeft ook in Brussel een stevige voet aan de grond met de drukkerijen Boone-Roosens en Dereume Printing. Ook met de nieuwe overname gaat geen jobverlies gepaard. Integendeel: Graphius opent voor zijn site in Gent 15 nieuwe en zeer uiteenlopende vacatures. Met de toetreding van Stevens Print en GuidoMaes maken in totaal tien drukkerijen deel uit van Graphius, actief op momenteel vier productiesites.