Een zegsman van Force Ouvrière (FO) beweert dat Stora Enso deze beslissing op 6 januari heeft meegedeeld aan vertegenwoordigers van de werknemers. De fabrikant van zijn kant kondigt aan dat nog geen beslissing werd genomen over de toekomst van de fabriek en dat het gesprekken is gestart met de 350 werknemers van de fabriek.

Stora Enso gaf in oktober 2012 te kennen zijn fabriek in Corbehem, dicht bij Douai en niet ver van de Belgisch-Franse grens, te willen verkopen. Die fabriek heeft een jaarcapaciteit van 330.000 ton LWC-papier. Vorig jaar zou in Corbehem 218.000 ton LWC zijn geproduceerd. Twee van de drie productielijnen van de fabriek werden al eerder in 2006 gesloten.

Een zegsman van Force Ouvrière (FO) beweert dat Stora Enso deze beslissing op 6 januari heeft meegedeeld aan vertegenwoordigers van de werknemers. De fabrikant van zijn kant kondigt aan dat nog geen beslissing werd genomen over de toekomst van de fabriek en dat het gesprekken is gestart met de 350 werknemers van de fabriek. Stora Enso gaf in oktober 2012 te kennen zijn fabriek in Corbehem, dicht bij Douai en niet ver van de Belgisch-Franse grens, te willen verkopen. Die fabriek heeft een jaarcapaciteit van 330.000 ton LWC-papier. Vorig jaar zou in Corbehem 218.000 ton LWC zijn geproduceerd. Twee van de drie productielijnen van de fabriek werden al eerder in 2006 gesloten.