Vanaf 18 februari opereert de fabriek als een onafhankelijke firma onder de nieuwe naam Feldmuehle Uetersen GmbH. Met de nieuwe naam refereert ze naar haar vroegere roots. Feldmuehle Uetersen heeft 400 medewerkers en twee papiermachines met een totale jaarlijkse capaciteit van 250.000 ton. Het assortiment van de fabriek omvat label- en verpakkingspapier, liner en karton en tweezijdig gestreken grafisch papier in gloss en silk.

De huidige productfolio omvat bekende merknamen zoals het labelpapier LabelSet en UniSet en de verpakkingspapiersoorten LennoKraft, MediaCard en MediaLiner. Uetersen's grafisch papier MediaPrint zal in de toekomst onder de nieuwe merknaam Exceo worden verkocht.

Vanaf 18 februari opereert de fabriek als een onafhankelijke firma onder de nieuwe naam Feldmuehle Uetersen GmbH. Met de nieuwe naam refereert ze naar haar vroegere roots. Feldmuehle Uetersen heeft 400 medewerkers en twee papiermachines met een totale jaarlijkse capaciteit van 250.000 ton. Het assortiment van de fabriek omvat label- en verpakkingspapier, liner en karton en tweezijdig gestreken grafisch papier in gloss en silk.De huidige productfolio omvat bekende merknamen zoals het labelpapier LabelSet en UniSet en de verpakkingspapiersoorten LennoKraft, MediaCard en MediaLiner. Uetersen's grafisch papier MediaPrint zal in de toekomst onder de nieuwe merknaam Exceo worden verkocht.