De voormalige drukkerijsite in Lokeren zal volgens WDP worden omgevormd tot een hub met een Technology & Experience Center waar Stow Robotics zijn Europese klanten zal kunnen ontvangen. Daarnaast zal het gebouw ook een productie-unit, een R&D-center en kantoren voor sales & after-sales omvatten.

Magazijnautomatisering

"Gezien onze razendsnelle groei, was de onmiddellijke beschikbaarheid van het gebouw essentieel in onze beslissing", zegt Jos De Vuyst, de CEO van Stow Group. "De evolutie van magazijnautomatisering is zeer dynamisch en de 'time-to-market' van nieuwe concepten is zeer belangrijk."

De groep, met hoofdkantoor in Spiere-Helkijn, is met tien fabrieken en twintig commerciële entiteiten in Europa en de VS een belangrijke speler in de sector. Stow rondt dit jaar de kaap van een miljard euro omzet.

Met het oog op de opening van het filiaal in Lokeren, zoekt Stow vijftig extra medewerkers. "Op termijn zal de afdeling 200 medewerkers verwelkomen. Dat zal een mix zijn van ingenieurs, R&D-profielen en andere technische functies", klinkt het.

De voormalige drukkerijsite in Lokeren zal volgens WDP worden omgevormd tot een hub met een Technology & Experience Center waar Stow Robotics zijn Europese klanten zal kunnen ontvangen. Daarnaast zal het gebouw ook een productie-unit, een R&D-center en kantoren voor sales & after-sales omvatten. Magazijnautomatisering "Gezien onze razendsnelle groei, was de onmiddellijke beschikbaarheid van het gebouw essentieel in onze beslissing", zegt Jos De Vuyst, de CEO van Stow Group. "De evolutie van magazijnautomatisering is zeer dynamisch en de 'time-to-market' van nieuwe concepten is zeer belangrijk." De groep, met hoofdkantoor in Spiere-Helkijn, is met tien fabrieken en twintig commerciële entiteiten in Europa en de VS een belangrijke speler in de sector. Stow rondt dit jaar de kaap van een miljard euro omzet. Met het oog op de opening van het filiaal in Lokeren, zoekt Stow vijftig extra medewerkers. "Op termijn zal de afdeling 200 medewerkers verwelkomen. Dat zal een mix zijn van ingenieurs, R&D-profielen en andere technische functies", klinkt het.