Groupe Stratus Packaging heeft op 1 juni de activiteiten van JPL Etiquette en JPL Log overgenomen. Die worden ondergebracht in een nieuw filiaal van de Holding Stratus Packaging met de naam Stratus Health and beauty.

Deze overname moet Stratus Packaging toelaten zijn expansie verder te zetten in de sector van de zelfklevende etiketten en verder te gaan met het uitbouwen van de specialiteiten in zijn verschillende sites. JPL heeft een lange ervaring in de sectoren van de cosmetica en farmacie.

Na de overname telt de groep in totaal 270 medewerkers op 5 verschillende productievestigingen en meer dan 40 productielijnen voor flexo, zeefdruk of digitaal.

Op 16 mei opende de groep nog een vestiging voor het drukken van IML-etiketten met smalbaanoffsetpersen op de site nabij Lyon. Op 28 maart werd in de vestiging van Stratus Etinord in het Noord-Franse Hem nabij Lille, met klanten en relaties de uitbreiding van de magazijnen van de labeldrukkerij gevierd.

De in Brussel wonende Isidore Leiser is eigenaar en CEO van Stratus Packaging.

Groupe Stratus Packaging heeft op 1 juni de activiteiten van JPL Etiquette en JPL Log overgenomen. Die worden ondergebracht in een nieuw filiaal van de Holding Stratus Packaging met de naam Stratus Health and beauty.Deze overname moet Stratus Packaging toelaten zijn expansie verder te zetten in de sector van de zelfklevende etiketten en verder te gaan met het uitbouwen van de specialiteiten in zijn verschillende sites. JPL heeft een lange ervaring in de sectoren van de cosmetica en farmacie.Na de overname telt de groep in totaal 270 medewerkers op 5 verschillende productievestigingen en meer dan 40 productielijnen voor flexo, zeefdruk of digitaal.Op 16 mei opende de groep nog een vestiging voor het drukken van IML-etiketten met smalbaanoffsetpersen op de site nabij Lyon. Op 28 maart werd in de vestiging van Stratus Etinord in het Noord-Franse Hem nabij Lille, met klanten en relaties de uitbreiding van de magazijnen van de labeldrukkerij gevierd. De in Brussel wonende Isidore Leiser is eigenaar en CEO van Stratus Packaging.