In mei 2021, slechts enkele weken nadat de verkoop van Kongsberg aan private equity-onderneming OpenGate Capital werd aangekondigd, lanceerde Kongsberg PCS de kleinste highspeed productietafel op de markt, de Kongsberg C20. De nieuwste toevoeging aan de Kongsberg C-serie digitale afwerktafels bevat alle professionele kenmerken van het marktleidende assortiment in een compact formaat van 1,6 m x 1,4 m.

"Hoewel de C20 de kleinste in de Kongsberg C-serie is, behoudt hij dezelfde professionele kenmerken en specificaties als zijn grotere tegenhangers", zegt Stuart Fox. "De hoge kosten van het bezitten of huren van ruimte is een serieus probleem voor velen in de sign- en displaymarkt, maar door de Kongsberg C20 te introduceren, hebben we het zo gemaakt dat bedrijven niet langer concessies hoeven te doen aan productie en kwaliteit vanwege een gebrek aan beschikbare ruimte".

Meer industriële markten

In augustus kondigde Kongsberg PCS de overname aan van MultiCam, Inc., een Amerikaanse fabrikant en distributeur van Computer Numerical Control (CNC) snijmachines en digitale afwerkingsprocessen. De overname van MultiCam, inclusief de activiteiten in de VS en verkoopkantoren in Canada en Duitsland, breidde het marktbereik en het klantenbestand van Kongsberg PCS in Noord-Amerika en Europa uit, waardoor 's werelds eerste gediversifieerde leverancier van digitale afwerkings- en CNC-snijmachines ontstond.

"Vanuit het perspectief van de klant hebben we nu een zeer breed productassortiment - we hebben een aanbod voor elke toepassing die onze klanten nodig hebben", aldus Stuart Fox. "We hebben nu veel krachtigere routers in ons portfolio, dus we hebben een oplossing voor die klanten die werken met zwaardere materialen of grote hoeveelheden sign- en displaymaterialen. We hebben ook toegang tot meer industriële markten over de hele wereld, met klanten die lasers, plasma, waterstraalsnijders, routers gebruiken en in een hele reeks industrieën waarin Kongsberg gewoon niet eerder opereerde."

"Een van onze belangrijkste doelstellingen is ervoor te zorgen dat onze klanten hun ontwerpen tot leven kunnen brengen. Daarom blijven we robuuste, betrouwbare precisiesnijtechnologieën ontwikkelen", duidt Fox. "We hebben een sterke roadmap voor nieuwe producten voor het komende jaar, waarin we spannende innovaties zullen ontwikkelen op het gebied van snijtafels, machines, gereedschap en automatisering."

In mei 2021, slechts enkele weken nadat de verkoop van Kongsberg aan private equity-onderneming OpenGate Capital werd aangekondigd, lanceerde Kongsberg PCS de kleinste highspeed productietafel op de markt, de Kongsberg C20. De nieuwste toevoeging aan de Kongsberg C-serie digitale afwerktafels bevat alle professionele kenmerken van het marktleidende assortiment in een compact formaat van 1,6 m x 1,4 m."Hoewel de C20 de kleinste in de Kongsberg C-serie is, behoudt hij dezelfde professionele kenmerken en specificaties als zijn grotere tegenhangers", zegt Stuart Fox. "De hoge kosten van het bezitten of huren van ruimte is een serieus probleem voor velen in de sign- en displaymarkt, maar door de Kongsberg C20 te introduceren, hebben we het zo gemaakt dat bedrijven niet langer concessies hoeven te doen aan productie en kwaliteit vanwege een gebrek aan beschikbare ruimte".In augustus kondigde Kongsberg PCS de overname aan van MultiCam, Inc., een Amerikaanse fabrikant en distributeur van Computer Numerical Control (CNC) snijmachines en digitale afwerkingsprocessen. De overname van MultiCam, inclusief de activiteiten in de VS en verkoopkantoren in Canada en Duitsland, breidde het marktbereik en het klantenbestand van Kongsberg PCS in Noord-Amerika en Europa uit, waardoor 's werelds eerste gediversifieerde leverancier van digitale afwerkings- en CNC-snijmachines ontstond."Vanuit het perspectief van de klant hebben we nu een zeer breed productassortiment - we hebben een aanbod voor elke toepassing die onze klanten nodig hebben", aldus Stuart Fox. "We hebben nu veel krachtigere routers in ons portfolio, dus we hebben een oplossing voor die klanten die werken met zwaardere materialen of grote hoeveelheden sign- en displaymaterialen. We hebben ook toegang tot meer industriële markten over de hele wereld, met klanten die lasers, plasma, waterstraalsnijders, routers gebruiken en in een hele reeks industrieën waarin Kongsberg gewoon niet eerder opereerde.""Een van onze belangrijkste doelstellingen is ervoor te zorgen dat onze klanten hun ontwerpen tot leven kunnen brengen. Daarom blijven we robuuste, betrouwbare precisiesnijtechnologieën ontwikkelen", duidt Fox. "We hebben een sterke roadmap voor nieuwe producten voor het komende jaar, waarin we spannende innovaties zullen ontwikkelen op het gebied van snijtafels, machines, gereedschap en automatisering."