De kern van de S Class 3 wordt volgens Summa gevormd door de 'True Tangential Cutting Technology'. "De toevoeging van de nieuwe OPOS-camera met ingebouwde beeldverwerking zorgt voor ultrasnelle markeringsherkenning en -verwerking, waardoor print- en snijworkflows soepeler en efficiënter worden", stelt Summa. De kop kan nu automatisch schakelen tussen snijden en rillen, wat bijvoorbeeld handig is voor verpakkingsopdrachten in kleine oplagen.

Snijden en rillen van karton

De S Class 2 is al tien jaar op de markt. De nieuwe generatie kreeg heel wat upgrades. "De nieuwste elektronica maakte het mogelijk om een sneller reactievermogen, betere gegevensverwerking en een meer nauwkeurige motorcontrole te bereiken, wat resulteert in een soepeler, sneller en betrouwbaarder resultaat", zegt product manager Randi Kerkaert.

"Met de introductie van de S Class 3 willen we signshops nieuwe mogelijkheden bieden om hun huidige vinylsnijactiviteiten uit te breiden en nieuwe gebieden te verkennen, zoals het snijden en rillen van karton", stelt Christof Van Driessche, de CCO bij Summa.

De kern van de S Class 3 wordt volgens Summa gevormd door de 'True Tangential Cutting Technology'. "De toevoeging van de nieuwe OPOS-camera met ingebouwde beeldverwerking zorgt voor ultrasnelle markeringsherkenning en -verwerking, waardoor print- en snijworkflows soepeler en efficiënter worden", stelt Summa. De kop kan nu automatisch schakelen tussen snijden en rillen, wat bijvoorbeeld handig is voor verpakkingsopdrachten in kleine oplagen.De S Class 2 is al tien jaar op de markt. De nieuwe generatie kreeg heel wat upgrades. "De nieuwste elektronica maakte het mogelijk om een sneller reactievermogen, betere gegevensverwerking en een meer nauwkeurige motorcontrole te bereiken, wat resulteert in een soepeler, sneller en betrouwbaarder resultaat", zegt product manager Randi Kerkaert."Met de introductie van de S Class 3 willen we signshops nieuwe mogelijkheden bieden om hun huidige vinylsnijactiviteiten uit te breiden en nieuwe gebieden te verkennen, zoals het snijden en rillen van karton", stelt Christof Van Driessche, de CCO bij Summa.