De nieuwe L1810 tweede generatie lasersnijmachine combineert de knowhow van Summa's laserdivisie in het Verenigd Koninkrijk met de ervaring die Summa heeft om op grotere schaal te produceren. De lasersnijder is uitgerust met de nieuwe GoProduce-software waarmee een volledig geautomatiseerde workflow gerealiseerd kan worden. De machine is ontwikkeld voor bedrijven die actief zijn in de textiel-, kleding- en sportkledingindustrie.

Kenmerken

- Optimale vermogensregeling door Summa OptiPower Technology, die de laser gefocust en nauwkeurig houdt, ook in grotere werkgebieden voor een langere tijd.

- Consistente precisie en kwaliteit dankzij de kleine, extreem gerichte laserstraal die de randen verzegeld en zacht maakt zonder te rafelen.

- Hoge productiviteit dankzij snelle acceleratie en werkwijzen zoals cut-on-the-fly.

- Optimale veiligheid dankzij klasse 1 veiligheidssysteem en eersteklas afzuigsysteem.

- Verregaande stabiliteit dankzij de geïndustrialiseerde, gelaste stalen basis, wat de nauwkeurigheid, plaatsing en onderhoud verbetert.

- Toekomstbestendig met meerdere in het veld upgradebare (retrofit) opties waardoor de snijuitrusting meegroeit met het bedrijf.

- Verbeterd visiesysteem met scannerbrug, waardoor de machine kan snijden terwijl het materiaal wordt gescand en ingevoerd (cut-on-the-fly).

- Krachtige en intuïtieve software met GoProduce lasereditie van Summa. Het systeem bevat slimme functionaliteiten en is ontwikkeld om opdrachten eenvoudig, efficiënt en robuust uit te voeren en daarbij optimaal gebruik te maken van het materiaal.

De nieuwe L1810 tweede generatie lasersnijmachine combineert de knowhow van Summa's laserdivisie in het Verenigd Koninkrijk met de ervaring die Summa heeft om op grotere schaal te produceren. De lasersnijder is uitgerust met de nieuwe GoProduce-software waarmee een volledig geautomatiseerde workflow gerealiseerd kan worden. De machine is ontwikkeld voor bedrijven die actief zijn in de textiel-, kleding- en sportkledingindustrie.- Optimale vermogensregeling door Summa OptiPower Technology, die de laser gefocust en nauwkeurig houdt, ook in grotere werkgebieden voor een langere tijd.- Consistente precisie en kwaliteit dankzij de kleine, extreem gerichte laserstraal die de randen verzegeld en zacht maakt zonder te rafelen.- Hoge productiviteit dankzij snelle acceleratie en werkwijzen zoals cut-on-the-fly.- Optimale veiligheid dankzij klasse 1 veiligheidssysteem en eersteklas afzuigsysteem.- Verregaande stabiliteit dankzij de geïndustrialiseerde, gelaste stalen basis, wat de nauwkeurigheid, plaatsing en onderhoud verbetert.- Toekomstbestendig met meerdere in het veld upgradebare (retrofit) opties waardoor de snijuitrusting meegroeit met het bedrijf.- Verbeterd visiesysteem met scannerbrug, waardoor de machine kan snijden terwijl het materiaal wordt gescand en ingevoerd (cut-on-the-fly).- Krachtige en intuïtieve software met GoProduce lasereditie van Summa. Het systeem bevat slimme functionaliteiten en is ontwikkeld om opdrachten eenvoudig, efficiënt en robuust uit te voeren en daarbij optimaal gebruik te maken van het materiaal.