Summa uit Gistel verwerft CadCam Technology Ltd (CCT) en zijn dochterbedrijf GS UK Ltd. CCT is gevestigd in Nottingham en ontwikkelt en fabriceert lasersnij- en graveersystemen. Belangrijke markten voor de fabrikant zijn ondermeer soft signage (signtoepassingen met textielsubstraten), kleding en veredeling van kleding.

GS is een distributiebedrijf dat fungeert als testcentrum voor CCT en is leverancier van machines, software en producten aan de textielindustrie.

Door de acquisitie breidt Summa zijn technologieplatform met een laserproductlijn voor de signindustrie en meer specifiek voor de textielindustrie uit.

Summa uit Gistel verwerft CadCam Technology Ltd (CCT) en zijn dochterbedrijf GS UK Ltd. CCT is gevestigd in Nottingham en ontwikkelt en fabriceert lasersnij- en graveersystemen. Belangrijke markten voor de fabrikant zijn ondermeer soft signage (signtoepassingen met textielsubstraten), kleding en veredeling van kleding. GS is een distributiebedrijf dat fungeert als testcentrum voor CCT en is leverancier van machines, software en producten aan de textielindustrie.Door de acquisitie breidt Summa zijn technologieplatform met een laserproductlijn voor de signindustrie en meer specifiek voor de textielindustrie uit.