Erwin Vandousselaere, de huidige CEO, is sedert de uitstap van Gimv als aandeelhouder en de intrede van Ergon Capital, benoemd tot uitvoerend voorzitter en blijft actief als CEO op groepsniveau. Vandousselaere zal zich verder focussen op strategische projecten binnen de groep.

Chief Technology Officer

Geert Pierloot is bijna 27 jaar actief bij de snijmachinefabrikant. Hij begon in 1994 bij Summa als productingenieur en leidde verschillende afdelingen (product management, sales, marketing en R&D) van het bedrijf. Pierloot staat ook aan het hoofd van Summa's laserdivisie in Nottingham (VK) sinds de overname in 2018. Sedert begin dit jaar is hij de chief technology officer (CTO) van het bedrijf. "Ik kijk ernaar uit om deze functie op te nemen en ons gedreven team te leiden terwijl we het bedrijf veder laten groeien", stelt de topman.

Versterkt managementteam

Volgens Erwin Vandousselaere draagt Geert Pierloot het Summa-DNA. "Hij is de juiste persoon om de dagdagelijkse operationele business te leiden samen met een versterkt managementteam."

Summa levert vinyl- en contoursnijmachines, vlakbed- en lasersnijmachines. De technologie wordt wereldwijd ingezet voor toepassingen in de grafische, signalisatie, display, kleding en verpakkingsindustrie. Vandaag stelt het bedrijf meer dan 150 mensen tewerk met vestigingen in België (Gistel), het Verenigd Koninkrijk (Nottingham), de Verenigde Staten (regio Boston) en Singapore.

Erwin Vandousselaere, de huidige CEO, is sedert de uitstap van Gimv als aandeelhouder en de intrede van Ergon Capital, benoemd tot uitvoerend voorzitter en blijft actief als CEO op groepsniveau. Vandousselaere zal zich verder focussen op strategische projecten binnen de groep.Geert Pierloot is bijna 27 jaar actief bij de snijmachinefabrikant. Hij begon in 1994 bij Summa als productingenieur en leidde verschillende afdelingen (product management, sales, marketing en R&D) van het bedrijf. Pierloot staat ook aan het hoofd van Summa's laserdivisie in Nottingham (VK) sinds de overname in 2018. Sedert begin dit jaar is hij de chief technology officer (CTO) van het bedrijf. "Ik kijk ernaar uit om deze functie op te nemen en ons gedreven team te leiden terwijl we het bedrijf veder laten groeien", stelt de topman.Volgens Erwin Vandousselaere draagt Geert Pierloot het Summa-DNA. "Hij is de juiste persoon om de dagdagelijkse operationele business te leiden samen met een versterkt managementteam."Summa levert vinyl- en contoursnijmachines, vlakbed- en lasersnijmachines. De technologie wordt wereldwijd ingezet voor toepassingen in de grafische, signalisatie, display, kleding en verpakkingsindustrie. Vandaag stelt het bedrijf meer dan 150 mensen tewerk met vestigingen in België (Gistel), het Verenigd Koninkrijk (Nottingham), de Verenigde Staten (regio Boston) en Singapore.