Verschillende producten van Brett Martin, waaronder de materialen Foamalux, Macryl FS, Marpet-g FS en Marlon FS, werden succesvol getest op Summa's F-serie vlakbed-snijplotters. De harde substraten werden getest met zowel de standaard freesmodule als de HF (hoge frequentie) module.

Consistentie

"Als we onze snijmachines aan potentiële klanten demonstreren, is het belangrijk dat het substraat dat we gebruiken consistent is, zodat we weten dat we dezelfde snijkwaliteit zullen bereiken op elk vel. Die consistentie krijgen we van Brett Martin", zegt Randi Kerkaert, sales support manager bij Summa. "De tests stellen ons in staat instellingen te genereren voor het Brett Martin-assortiment waartoe onze klanten toegang hebben binnen de GoSign-snijsoftware."

De samenwerking tussen de twee bedrijven maakt deel uit van het 'Approved Partner'-programma van Brett Martin. "Het is belangrijk voor ons om samen te werken met bedrijven als Summa", stelt Simona Firth, de product manager voor kunststof halffabricaten bij Brett Martin. "We moeten ervoor zorgen dat onze producten met succes worden verwerkt op de apparatuur die onze klanten gebruiken."

Verschillende producten van Brett Martin, waaronder de materialen Foamalux, Macryl FS, Marpet-g FS en Marlon FS, werden succesvol getest op Summa's F-serie vlakbed-snijplotters. De harde substraten werden getest met zowel de standaard freesmodule als de HF (hoge frequentie) module."Als we onze snijmachines aan potentiële klanten demonstreren, is het belangrijk dat het substraat dat we gebruiken consistent is, zodat we weten dat we dezelfde snijkwaliteit zullen bereiken op elk vel. Die consistentie krijgen we van Brett Martin", zegt Randi Kerkaert, sales support manager bij Summa. "De tests stellen ons in staat instellingen te genereren voor het Brett Martin-assortiment waartoe onze klanten toegang hebben binnen de GoSign-snijsoftware."De samenwerking tussen de twee bedrijven maakt deel uit van het 'Approved Partner'-programma van Brett Martin. "Het is belangrijk voor ons om samen te werken met bedrijven als Summa", stelt Simona Firth, de product manager voor kunststof halffabricaten bij Brett Martin. "We moeten ervoor zorgen dat onze producten met succes worden verwerkt op de apparatuur die onze klanten gebruiken."